L’Atlètic Incresa guanya amb solvència abans d’un partit clau

Atlètic Nouvallés 1-4 Atlètic Incresa. Després de guanyar fora de casa els del barri del Canal rebran al quart classificat amb la condició de favorits. 

Els del barri del Canal són un líder sòlid // Atlètic Incresa

Els del barri del Canal són un líder sòlid // Atlètic Incresa

L’Atlètic Incresa comença a convertir-se en un líder sòlid de Quarta Catalana. Els del barri del Canal aconsegueixen guanyar amb solvència fora de casa. Un exemple més és la victòria del passat cap de setmana al camp de l’Atlètic Nouvallés per 1 gol a 4. Les coses es van posar de cara pels blanc-i-blaus als primer minuts gràcies a un gol de David Rivas.

En una pilota llarga els locals van empatar i no va ser fins la segona part quan els entrenats per Isaac Bustamante van trencar el partit. Va ser de nou Rivas qui va posar per davant al seu equip, després de driblar al porter. Dos gols més de Juanjo i Peti van segellar tres punts més per al líder.

El proper diumenge a les 12 l’equip rep al Pescadores, quart classificat de la categoria. Es tracta d’un partit clau ja que superar a un rival d’aquestes característiques suposaria començar a posar distància amb els conjunts de la mitja taula. I és que en aquests moments l’Atlètic Incresa, líder en solitari, ja té cinc punts d’avantatge respecte al tercer classificat. El matx serà el partit de la jornada de Viu Molins de Rei amb un vídeo resum del partit i una entrevista a un protagonista, a més de l’habitual crònica.

Recomanacions personalitzades