La Denominació d’Origen Montsant rep el premi Envinat del 2013 entregat per l’Associació Molinenca de Tast

L’Associació Molinenca de Tast ha entregat el reconeixement Envinat de l’Any 2013 a la Denominació d’Origen Montsant per “l’alt nivell de qualitat i la política de preus equilibrada” dels seus vins. L’entitat ha entregat el premi coincidint amb el seu cinquè aniversari d’existència.

Jesús del Rio va rebre el guardó d'Envinat de l'any 2013 en representació de la DO Montsant // Associació Molinenca de Tast

Jesús del Rio va rebre el guardó d’Envinat de l’any 2013 en representació de la DO Montsant // Associació Molinenca de Tast

L’Associació Molinenca de Tast porta cinc anys tractant de formar i informar sobre la cultura gastronòmica i del vi. Dins de les seves activitats, l’any passat van instaurar el reconeixement del Envinat de l’any en reconeixement a la trajectòria de persones o entitats relacionades amb la temàtica al voltant de la que gira l’Associació Molinenca de Tast.

Si l’any passat l’Envinat del 2012 va ser el periodista Joan Nebot, del diari digital dels vins catalans Vadevi, enguany s’ha concedit aquest reconeixement a la Denominació d’Origen Montsant. Segons els responsables de l’entitat, “des de fa anys la D.O. Montsant ha assolit un alt nivell de qualitat, i conjuntament amb una política de preus equilibrada ha permès un consum dels seus vins en un ampli rang poblacional”. Aquest ha estat un argument molt important a l’hora d’escollir el guanyador de l’Envinat, que reconeix el treball fet per obtenir el lideratge de la DO Montsant dins del mercat intern i destaca la seva capacitat exportadora.

L'acte de l'Envinat de l'any 2013 va finalitzar amb la presentació i tast d'uns vins de la DO Montsant // Associació Molinenca de Tast

L’acte de l’Envinat de l’any 2013 va finalitzar amb la presentació i tast d’uns vins de la DO Montsant // Associació Molinenca de Tast

L’entrega del guardó es va realitzar en el marc dels actes de celebració del cinquè aniversari de l’entitat. El premi el van entregar el president, Jordi Pitarque, i la vicepresidenta, Mercè Martínez, i l’encarregat de recollir-lo en representació del Consell Regulador DO Montsant va ser Jesús del Rio.

Del Rio no només va visitar Molins de Rei per rebre el premi, també va realitzar una conferència sobre la tasca que fa la seva Denominació d’Origen i va explicar les principals característiques dels seus vins. Posteriorment, al mateix acte, es van presentar els vins del celler Cedó Anguera de la serra d’Almos com una demostració més de l’alta qualitat dels vins del Montsant.

Recomanacions personalitzades