El CN Molins de Rei aconsegueix una sorprenent segona posició

L’absolut de waterpolo es situa en segona posició aconseguint un inici de temporada tant excels com inesperat. L’última victòria va ser a la piscina del Sant Feliu per 6 a 10.

El Molins s'ha col·locat segon // CN Molins de Rei

El Molins s’ha col·locat segon // CN Molins de Rei

Ningú s’esperava un inici de temporada tant bo del masculí de waterpolo del CN Molins de Rei. Després de cinc jornades, els entrenats per Sergi Pedrerol van segons a Primera Divisió, la segona màxima categoria a nivell estatal. No és estrany veure a aquest club en aquestes posicions, ja que anys ençà era un habitual de la lluita a Divisió d’Honor, però sí és estrany veure a un equip gairebé calcat al que va lluitar per la permanència la temporada passada en aquesta situació.

L’última victòria va ser a la població veïna de Sant Feliu de Llobregat. Els sanfeliuencs també estan fent una gran temporada i, per tant, s’esperava un desplaçament molt complicat pel Molins. En els dos primers períodes els molinencs van fer un waterpolo genial, aconseguint arribar al descans amb un sorprenent 3 a 7.

Al tercer quart el Sant Feliu va millorar el seu nivell i va retallar distància però finalment un CN Molins en estat de gràcia va aconseguir acabar l’enfrontament amb un 6 a 10 a favor. Quatre gols de diferència en una piscina complicada que situen al CN Molins a la part privilegiada de la classificació.

Recomanacions personalitzades