El Molins de Rei CF s’imposa al Pallejà per la mínima en un Josep Raich ple

Molins de Rei CF 1-0 CF Pallejà. Un gran gol de falta directa de Carles Capella als trenta minuts de joc va ser suficient pels molinencs, que van haver de patir als minuts finals per una rigorosa expulsió a Àlex Agudo. Els de Joan García són més líders que mai després de superar al tercer classificat. 

Capella va fer l'únic gol del partit // Jose Polo

Capella va fer l’únic gol del partit // Jose Polo

Sens dubte era un partit amb un gran cartell. El tercer classificat creuava el Llobregat per fer una visita al camp del líder, al que tothom vol guanyar i més quan es troba invicte a casa. Segurament això va propiciar trobar, per fi, una graderia plena a l’estadi del Molins de Rei CF, el municipal Josep Raich. 

El Club Futbol Pallejà, però, va sortir tancat, donant-li el domini a un Molins que s’anava apropant a porta amb tímides ocasions als primers minuts. L’entrenador local, Joan Garcia, va apostar per un centre del camp més posicional del que és habitual a casa format per Oleguer Pujol i Joan Gosa amb Joan Torelló per davant. Carles Capella, Àlex Agudo i Marc Fuxa “Chufo” cobrien les necessitats ofensives formant el trident atacant.

Van ser, segurament, aquests tres homes els que van generar més perill a la porteria visitant fins que Carles Capella va marcar l’únic gol del partit amb un extraordinari llançament de falta. Tot i disparar des d’una distància relativament complicada, l’esquerra de Capella va col·locar la pilota per l’escaire del pal curt. El porter encara la busca. El líder del grup vuitè de Tercera Catalana dominava tant el marcador com el ritme del partit. Va ser un bon partit de tota la línia defensiva, formada per Andreu Margarit i Manel Real al centre i Nélson Nicola i Jordi Sànchez als laterals. De fet, el Pallejà no va generar ocasions clares de gol en tot el partit.

El centre del camp, amb homes com Joan Torelló, va estar brillant en fase defensiva // Jose Polo

El centre del camp, amb homes com Joan Torelló, va estar brillant en fase defensiva // Jose Polo

Després de la mitja part els visitants van sortir amb moltes ganes i la intenció d’empatar però no feien mèrits reals per aconseguir-ho. Àlex Agudo queia a l’àrea rival reclamant, juntament amb l’alè de la grada, un possible penal que l’àrbitre no va cobrar. Eric Criado, que era baixa en l’onze titular, va entrar quan quedava mitja hora per un Chufo participatiu i erràtic quan tenia la pilota i incansable quan no. Pocs minuts més tard el protagonisme retornaria a Agudo i aquest cop no era per celebrar cap gol. Veia la segona groga de forma polèmica i deixava als seus amb deu. Decisió exagerada del col·legiat, que va castigar a aquell que vol generar joc i va premiar als que tracten de destruir-lo.

Joan Garcia va reorganitzar l’equip amb un 4-4-1, deixant Criado en punta i canviant Gosa per Marc Méndez, que es va situar a la banda dreta. La consigna era clara, conservar l’1 a 0. El Pallejà va tenir més la possessió gràcies a la superioritat numèrica però això no es va traduir amb ocasions clares de gol. A més, totes les arribades es van trobar amb un Ferran de Palol molt sobri. Finalment el Molins de Rei CF va saber patir, un cop més, per sumar els tres punts que el deixen on estava, en el primer lloc de la lliga. Ara bé, després d’aquesta jornada és un líder més sòlid.

La setmana vinent toca visitar als veïns de Sant Feliu de Llobregat al sempre complicat camp d’ “Els Pajaritos”, d’unes dimensions molts reduïdes i sense Àlex Agudo, qui es desenvolupa millor en aquestes situacions. Els tres punts seran més que importants, ja que el Pallejà i l’Esparraguera s’enfronten, tercer contra quart, en un duel directe. Els santfeliuencs són cinquens seguint de molt a prop els primers classificats. La lliga està apassionant i encara som al mes de novembre.

Recomanacions personalitzades