El CN Molins perd a la piscina d’un dels favorits al títol

CN Poble Nou 14-8 CN Molins de Rei. Tot i que ho van intentar, els homes de Sergi Pedrerol van caure contra un dels equips que aspiren a pujar de categoria. 

Nil Marsal atacant la dura defensa del CN Catalunya // Jose Polo

Imatge d’un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Després de dues victòries consecutives, el Club Natació Molins de Rei es presentava a la piscina del CN Poble Nou amb ganes de donar la sorpresa. L’equip local és un dels favorits a pujar a Divisió d’Honor, màxima categoria del waterpolo estatal, i compta amb diversos jugadors que poden ser considerats professionals. Això es va notar des del primer moment. I és que el Poble Nou va imposar el seu joc i ràpidament es van escapar al marcador aconseguint diferencies de més de 3 gols.

Els homes entrenats per Sergi Pedrerol, jugadors joves que encara han de treure el seu millor waterpolo, intentaven plantar cara. De fet, al tercer període van aconseguir un empat a 3 que va premiar el seu esforç. Al final, però, els locals es van escapar encara més a l’electrònic per aconseguir una victòria força contundent: 14 a 8.

Era un partit d’una altra lliga pel Molins, que enguany es planteja assolir la permanència a la categoria sense patir i que els seus jugadors agafin més experiència. Això sí, l’esperit de l’equip és competir cada matx, com van demostrar aquest cap de setmana.

Recomanacions personalitzades