El Festival de Cinema de Terror arriba als estudiants amb la sessió de curts

El teatre de la Peni va acollir alumnes dels instituts de Molins de Rei i municipis de les rodalies per la vigent edició del Festival de Cine de Terror. Es va exhibir una sessió de curtmetratges i posteriorment els estudiants van emetre les seves votacions.

700 joves es van reunir al teatre // Festival de Cinema de Terror

700 joves es van reunir al teatre // Festival de Cinema de Terror

El Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei segueix apostant per fomentar aquest gènere entre el jovent amb la ja tradicional sessió adreçada exclusivament als estudiants d’instituts. Enguany, a més dels centres de Molins de Rei també es van apropar escoles d’altres municipis del Baix Llobregat en una activitat que va durar gairebé dues hores. Els alumnes van gaudir de l’exhibició de nou curtmetratges que posteriorment van passar pel veredicte dels alumnes i professors presents.

Es van poder visionar curts de tot tipus: des de produccions estrangeres a espanyoles passant per treballs amb empremta molinenca, com és el cas d’Obedecer de Dani Andreu i David Izquierdo. El guanyador va ser La Cruz, d’Alberto Evangelio, director madrileny que serà present a la final de curtmetratges de divendres a la Peni. La Cruz va ser precisament la gran guanyadora del concurs de curts de la passada edició del festival, sumant així el premi dels joves d’aquesta edició al segon premi del jurat i el premi especial del públic aconseguits l’any passat.

Al acabar els curts del concurs per a joves, es va projectar el primer curt d’un jove molinenc, Jon Mancheño, que dirigeix sota el nom de “Jon Kieb”. El curtmetratge Te quiero demasiado és una obra realitzada amb un pressupost de només 25€. En ell, el propi Jon s’enamora d’una noia però la seva addicció i necessitat a ella acaba per menjar-se-la, literalment, per sentir que sempre estarà amb ella.

suport terror 2013

Recomanacions personalitzades