Regalem entrades 2×1 a les sessions de dimecres i dijous del Festival de Cine de Terror

Viu Molins de Rei, en col·laboració amb el Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, regala cinc entrades 2×1 per a les sessions individuals retrospectives i de la secció oficial dels dies 30 i 31 d’octubre. L’obsequi, sense sorteig, és exclusiu per als socis més ràpids.

Viu Molins de Rei convida als seus socis a gaudir amb un acompanyant de franc de les sessions de dimecres i dijous del Festival de Cine de Terror. Entre elles hi ha retrospectives de pel·lícules de terror censurades, així com una premier a nivell europeu i altres films que participen a la secció oficial.

Per aconseguir el teu 2×1 només has d’emplenar el formulari contestant una senzilla pregunta i rebràs per correu electrònic les instruccions per recollir la teva entrada. Disposem de cinc entrades 2×1 i seran entregades per ordre de sol·licitud fins que s’esgotin.

Un dels avantatges de ser soci de Viu Molins de Rei és el d’accedir a sorteigs exclusius com aquest. Si encara no ho ets i vols poder accedir a sorteigs com aquest en el futur et pots inscriure i començar a gaudir d’avantatges a la vegada que dones suport al projecte periodístic.

Recomanacions personalitzades