Les obres del Ricard Ginebreda començaran el 4 de novembre

El camp de futbol de l’Atlètic Incresa veurà com es construiran uns nous vestidors i una zona de graderia abans d’acabar la present temporada. El projecte ja s’ha adjudicat a l’empresa constructora. Les obres tenen un termini de sis mesos. 

Les graderies i els vestidors es col·locaran just al marge del terreny de joc // Jose Polo

Les graderies i els vestidors es col·locaran just al marge del terreny de joc // Jose Polo

Ja hi ha data per a l’inici de les obres de la nova zona esportiva Ricard Ginebreda. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, l’anomenada fase 1A es començarà a fer el proper dilluns 4 de novembre. Aquesta primera etapa inclou la construcció d’un edifici amb 8 vestidors nous, una part de la que acabarà sent la graderia del nou camp de futbol, lavabos i zones per emmagatzemar material.

L’Ajuntament de Molins de Rei tenia la intenció de començar aquesta fase del projecte durant aquest mes d’octubre però la proposta de treball de l’empresa que ha guanyat el concurs de les obres estableix, tot i començar més tard, un estalvi de temps en unes remodelacions que es faran en plena època d’activitat esportiva i que, per tant, seran molestes per a l’Atlètic Incresa i l’AEM, entitats que fan les seves activitats a la instal·lació. Aquestes primeres obres es realitzaran en un termini de sis mesos i, per tant, acabaran a principis del mes de maig. Si no hi ha cap imprevist, es finalitzaran abans del final de la present temporada de futbol. Els detalls d’aquesta inversió seran presentats durant les properes setmanes pel consistori.

Després de més d’un desencís per unes obres que haurien d’haver començat fa ja uns quants anys, a l’Atlètic Incresa encara regna un cert escepticisme respecte el projecte. “Si ha de ser el dia 4 que sigui el dia 4, però que compleixin la seva última paraula i comencin ja”, declara el president de l’entitat del barri del Canal, Ramon Sicart, en declaracions a Viu Molins de Rei.  “Volem que entri una màquina i que la gent vegi que aquesta vegada va en serio, especifica Sicart. I és que a la Incresa no es poden permetre ni un retard més en unes obres que semblava que no arribarien mai.

Recomanacions personalitzades