El molinenc Mike B. Leiva presenta el seu primer disc

Miquel Bonastre Leiva, un molinenc de 25 anys, presenta el seu primer disc “The Balance”. Mike. B Leiva és el nom artístic amb el que presenta unes cançons pop-rock que sonaran en directe el dissabte 19 d’octubre en un concert de presentació a la sala Liverpool de la discoteca EiTwo.

MIke B.Leiva en la portada del seu disc "The balance". // Mike B.Leiva

MIke B.Leiva presenta el seu primer disc, “The balance”. // Mike B.Leiva

“The Balance” és el títol del primer àlbum de Miquel Bonastre, que ha decidit emprendre la seva carrera musical sota el nom de Mike B. Leiva. La passió per la música d’aquest jove molinenc de 25 anys ha estat el que l’ha portat a iniciar-se en aquest món, tot i que considera que ho fa merament “per satisfacció personal”. “Avui en dia em sembla bastant utòpic plantejar-se viure d’això”, apunta el cantautor, tocant de peus a terra.

El disc està format per 12 temes amb influències provinents de moltes vessants del pop o del rock. L’idioma escollit ha estat l’anglès ja que segons el molinenc “a l’hora de composar és el que em surt de manera natural“. La temàtica de les cançons és genèrica; va des de “Thank you”, dedicada a la seva mare fins al tema per excel·lència: l’amor. “Josephine” i “Weakening”, una balada de rock,  són els dos singles escollits per presentar-se. A més, en l’última cançó del seu disc, “Lies”, hi ha una col·laboració d’Aedo, un dels components del grup de rap molinenc Rap Doctrina.

El cantautor molinenc va treure aquest estiu el seu primer EP, “Halfway”, format per sis cançons i el 8 d’octubre ha sortit el seu primer LP a Internet i de forma gratuïta amb sis cançons més. Totes les cançons ja es poden escoltar a Spotify i a un Bandcamp en el que també es poden trobar les lletres.

Fa tres anys, Miquel Bonastre va començar a aprendre a tocar la guitarra anant a classes i després de forma autodidacta. Poc a poc, “per intuïció” va anar composant melodies fins arribar al punt d’adonar-se que tenia un nombre elevat de temes escrits. I va ser aquesta primavera quan es va posar en contacte amb un reconegut productor musical, David Palau, que ha estat la clau tècnica per a la producció d’aquest disc.

Presentació a la sala Liverpool

La presentació oficial del es durà a terme el dissabte 19 d’octubre a les 12 de la nit a la sala Liverpool de la discoteca Eitwo. “Mike B. Leiva & Friends” -títol oficial de l’acte- constarà d’un concert en acústic amb dos músics més i serà obert a tot el públic gratuïtament. El mateix dia, es posaran en venta les 500 còpies del disc a un preu de 5€. A continuació, el punxadiscs també molinenc Polpax s’encarregarà de la música de la mateixa sala.

Recomanacions personalitzades