Ja van 3 victòries consecutives a Divisió d’Honor

CFS Molins 99 4 – 2 Tiburon Castelldefels. El Castelldefels ha sigut per als molinencs un os dur de rossegar fins al final del matx. Els de Jorge Rubio sumen ja 3 victòries consecutives a Divisió d’Honor.

CFS Molins 99 4-2 Castelldefels

El CFS Molins 99 ha començat amb bon peu la temporada // Laura Fernández

Es comença a notar el nivell que tenen els equips a Divisió d’Honor. El Castelldefels possiblement no hagi estat exemple del millor joc, però sí de la intensitat que requereix aquesta categoria. Ambdós equips es plantaven a la pista de la Sínia sòlids. Un Molins de Rei, com sempre, fidel al seu joc: tocar, tocar i tocar fins fer mal al rival.

Als 4 minuts de donar inici al matx els locals s’avançaven. Un 1 a 0 sense gaire importància ja que el ritme del joc no l’acabava de marcar cap conjunt. Tots dos buscaven la manera més productiva d’apropar-se a porteria i ser efectius. Els molinencs feien el 2 a 0 i quan restaven segons pel final del primer temps era el Castelldefels qui anotava el 2 a 1. Els visitants van retallar distàncies i semblava que a priori complicarien les coses als de Jorge Rubio.

Al segon temps les coses no van canviar gaire. El CFS Molins 99 feia dos gols més a base de constància. Els visitants miraven un electrònic que marcava un 4 a 1 força contundent però aquesta no era excusa per deixar anar el partit contra els que han pujat aquesta temporada. Una bona jugada col·lectiva del persistent Castelldefels posava un final 4 a 2 a favor dels de Jorge Rubio. No va haver-hi temps per a més i el Molins ja suma la tercera victòria a la nova categoria.

Així doncs, sense una clara hegemonia el Club Futbol Sala Molins 99 venç a un Tiburon Castelldefels que no ha volgut visualitzar la derrota fins que l’àrbitre donava per acabat el partit. Això només ha fet que començar i és molt d’hora per parlar d’ascensos però sembla que les paraules del president, Jaume Molins, a la presentació de la temporada s’estan seguint al peu de la lletra.

Recomanacions personalitzades