L’Atlètic Incresa guanya els tres primers punts en l’últim minut

Atlètic Incresa 2-1 Sant Ildefons ‘B’. Un gol de ‘Koke’ a les acaballes del partit dóna la primera victòria a un Incresa renovat.

Rafael López va obrir el marcador // Jose Polo

Rafael López va obrir el marcador // Jose Polo

L’Atlètic Incresa va fer tota una declaració d’intencions durant els primers minuts que disputava en la seva nova categoria després del descens de l’any passat, la Quarta Catalana. Tot i que no va arribar a crear cap jugada de perill, l’equip molinenc intentava pressionar la sortida de pilota i la major part del joc va concentrar-se en camp contrari. L’Incresa apretava molt més que no pas el seu rival, el Sant Ildefons “B”, però ho feia sempre amb passades en profunditat. L’ocasió més clara dels 30 primers minuts la va tenir Guillermo Ramallo, amb un xut que anava directa a l’escaire i va aturar el porter rival Jaime Bellido.

La defensa avançada del Sant Ildefons obligava a la Incresa a fer un pas enrere i, tot i que els locals encara van disposar d’un parell més d’ocasions, algunes complicacions en defensa li concedien oportunitats als de Cornellà. Els entrenats per Isaac Bustamante continuaven provant un joc directe buscant l’esquena de la defensa dels visitants però no acabaven de trobar rematadors en bones posicions. Per altra banda, a l’àrbitre li costava molt ensenyar la primera targeta, cosa que va propiciar les protestes dels jugadors locals, que es queixaven de dues ocasions amb prou duresa dels visitants. Paradoxalment, la primera targeta del partit la va veure un jugador de l’Incresa al minut 43.

La pressió dels molinencs era cada cop més dèbil, i algunes pèrdues al centre del camp concedien ocasions puntuals del Sant Ildefons. Tot i això, la mitja part va arribar quan els locals es trobaven més tancats al seu camp i els visitants disposaven de les millors ocasions.

Els del barri del Canal van presentar un equip molt renovat // Jose Polo

Els del barri del Canal van presentar un equip molt renovat // Jose Polo

La represa va començar de la mateixa manera. El Sant Ildefons ‘B’ duia la iniciativa del partit però els de Cornellà no aconseguien traduir-ho en ocasions reals de perill. Gràcies també a que el porter Christian es mostrava segur sota pals.

Els primers canvis es produïen al minut 54, i va ser en aquest moment quan el partit es va posar emocionant. Al minut 62 arribava el primer gol de l’Atlètic Incresa, obra de Rafael López. El nouvingut davanter va aprofitar un mal refús per fer una gran jugada individual i avançar així als locals en el marcador. Però pocs minuts després, la falta de comunicació en la defensa molinenca va acabar amb una vaselina d’un jugador del Sant Ildefons que va significar l’empat a 1 al Ricard Ginebreda.

Els minuts passaven i malgrat una gran aturada a boca de gol de Christian Roldan i la solvència amb què la defensa allunyava aproximacions del rival, la Incresa patia. Tot i això, els locals volien el partit, i el van aconseguir. Ja s’havia superat el temps de joc reglamentari quan els molinencs van servir una falta perillosa a la frontal de l’àrea contrària. El rebot el va saber aprofitar ‘Keko’ Muñoz, el lateral esquerre de l’equip, que va batre el porter en una de les últimes ocasions del matx.

Amb els jugadors i els aficionats locals encara eufòrics, l’àrbitre va xiular el final del partit. Resultat de 2 a 1 i els tres primers punts disputats a casa es queden al barri del Canal.

Fitxa tècnica

FCF Fitxa Incresa Sant Idelfons

Recomanacions personalitzades