L’AEM organitza el Torneig Volei Vila Molins de Rei

Els equips convidats al Torneig Vila Molins de Rei van ser el CV L’Hospitalet, CV Mataró, Paidos Sant Fruitós i Volei Sant Esteve. Per part de l’AE Molins, van participar totes les categories, des dels benjamins fins els sèniors.

El passat cap de setmana, dies 14 i 15 de setembre, l’AE Molins va organitzar el Torneig Volei Vila de Molins de Rei. El poliesportiu de La Sínia va acollir aquest esdeveniment que va rebre una important afluència de públic, canviant la ubicació d’una jornada festiva que en l’anterior edició es va celebrar al poliesportiu municipal. La realització del torneig abans de començar la temporada va servir tant a l’entitat per viure una jornada festiva com als equips per mesurar les seves possibilitats abans de començar la temporada.

Totes les categories de la secció van participar-hi, des dels benjamins fins els sèniors, amb els respectius conjunts dels equips convidats. El resultat de les jornades va ser un primer lloc per l’equip sènior, un tercer lloc pel juvenil i el cadet, i un cinquè lloc per l’equip infantil. El torneig va fer palès que els equips tenen moltes ganes per treballar durant aquesta temporada.

“Encara som un club molt nou, tenim molta feina però molta il·lusió”, afirmava a Ràdio Molins de Rei Rosa Moreno, presidenta de la secció de volei de l’AEM. A més, apuntava que enguany els equips Juvenil A i Cadet A són els que més possibilitats reals tenen d’ascens. Serà també la primera temporada que el club competirà amb un Infantil a Primera Catalana. Les ganes de treballar, per tant, són indiscutibles.

Rosa Moreno va voler agrair a aquells que treballen per impulsar el volei a les escoles. “Vull agrair la gran col·laboració de l’AMPA del Castell Ciuró i de l’escola Josep Maria Madorell”, va destacar en aquest sentit.

Recomanacions personalitzades