Festival de gols a la primera victòria del Molins de Rei CF a casa

Molins de Rei CF 8-4 Penya Blaugrana Sant Vicenç dels Horts. Remuntada immediata dels de Joan Garcia que perdien per 0-3 en els primers 15 minuts i al descans ja anaven 4-3. Eric Criado i Àlex Agudo han firmat un hat-trick cadascú i Capella s’ha estrenat fent els seus dos primers gols.

El 0 a 0 no va trigar en desaparèixer del marcador // Adrià Casaín

El 0 a 0 no va trigar en desaparèixer del marcador // Adrià Casaín

Les últimes tardes de diumenge d’estiu es consumeixen més lentament i en aquesta no va sortir el sol però els apàtics núvols que cobrien el Municipal Josep Raich van resultar els testimonis d’un partit excepcional. Joan Garcia va tornar a confiar en el mateix onze titular utilitzat de la primera jornada amb un 4-2-3-1 amb quatre homes al atac amb molta mobilitat constant. Tot i gaudir de les primeres clares ocasions, el Molins de Rei CF va veure com cada cop que la Penya Barcelonista Sant Vicenç dels Horts s’acostava a la porteria local feia gol. Sense gaires esforços, poc després dels primers quinze minuts el resultat ja era de 0-3.

En aquell complicat context, quan els visitants podien haver sentenciat el partit, el Molins va demostrar que en els moments més difícils els homes referència responen. Primer Carles Capella, amb una bona jugada individual per banda dreta, i al cap de dos minuts, Àlex Agudo retallava encara més el marcador amb una acció personal (2-3). Però això encara no ho era tot, abans del descans els molinencs van posar-se per davant, amb un gol de Criado i un altre d’Àlex Agudo. (4-3) Les errades defensives que havien provocat anar perdent per 0-3 es van esfumar gràcies a l’efectivitat ofensiva.

L’equip transmet sensacions positives, han marcat 11 gols en dos partits, però n’han rebut sis i la defensa pot millorar.

A la segona part el ritme de joc, com era previsible, va disminuir. El control del partit era local però un gol de marge no era suficient, i en una jugada aïllada va arribar l’empat a quatre. L’equip es tornava a veure contra les cordes però un cop més en aquesta perillosa situació els jugadors van mostrar la seva millor versió.

Eric Criado va fer dos gols en més en menys de cinc minuts. Ja en porta 4 i apunta a pitxitxi de la competició. Agudo va marcar un bon gol, aconseguint fer el hat-trick, i Carles Capella va tancar un sorprenent marcador amb un gol des de més de 40 metres de distància. Amb el marcador 8 a 4 els jugadors es van retirar al túnel de vestidors, uns satisfets de la victòria i el bon inici de lliga i els de Sant Vicenç van marxar cap a l’altra banda del riu amb una sensació molt estranya: marcar quatre gols fora de casa i no sumar cap punt.

La setmana vinent l’equip es desplaça a Martorell, un rival que també ha sumat els 6 punts, com els molinencs. Serà una prova de veritat per un equip que creix partit a partit, guanya però encara està lluny de la seva millor imatge.

Recomanacions personalitzades