La Federació Obrera habilita aules d’estudi per a la selectivitat de setembre

Les aules d’estudi de la Federació Obrera obren del 2 al 6 de setembre coincidint així amb la segona convocatòria de la selectivitat. L’alta demanda de les aules d’estudi al nou emplaçament ha portat a l’Ajuntament a habilitar aquest servei al setembre.

AULES D'ESTUDI 2013_2 webEl passat mes de maig la Federació Obrera va estrenar aquest servei en el període d’examens, ampliant així la oferta d’aules d’estudi de Molins de Rei que fins ara només oferia la Biblioteca Pau Vila. D’aquesta manera es solucionava, encara que parcialment, una demanda de la comunitat educativa local, que reclamava més espai i major tranquil·litat per poder estudiar en condicions.

L’espai habilitat com aules d’estudi a la Federació Obrera reobre les seves portes de manera molt puntual aquest setembre, coincidint amb la segona convocatòria de la selectivitat que es realitza els dies 3, 4 i 5 de setembre. Així, les aules d’estudi estan disponibles durant el període comprés entre el 2 i el 6 de setembre (ambdós inclosos). L’horari seguirà sent el mateix , només a les tardes, de les 4 de la tarda a les 10 de la nit. La biblioteca, per la seva banda, manté el seu horari habitual durant aquests dies, de 15.15 a 20.15 hores.

Recomanacions personalitzades