Viu Molins de Rei actualitza el seu disseny amb nous serveis i adaptat als mòbils

Viu Molins de Rei redissenya el seu portal web per oferir uns continguts més atractius als seus lectors. Els serveis i l’adaptabilitat a les noves plataformes com les tauletes i els mòbils són les prioritats per seguir realitzant periodisme local independent i amb esperit crític. 

El redisseny del diari és un pas més després de la renovació de la imatge corporativa del diari

El redisseny del diari és un pas més després de la renovació de la imatge corporativa del diari

Després de gairebé tres anys amb el mateix disseny web, Viu Molins de Rei ha decidit fer un pas endavant i reinventar-se amb l’objectiu de potenciar els seus continguts en benefici del lector. Durant el passat mes de febrer, Viu Molins de Rei va ser un dels mitjans ponents a les jornades de disseny periodístic de la Universitat Pompeu Fabra on, després de compartir impressions amb els responsables de mitjans com The Boston Globe, van sorgir una sèrie d’idees que ara intentem emprendre.

Una de les principals novetats del nou disseny és la tecnologia responsive web design. L’objectiu d’aquesta eina innovadora que pocs mitjans de comunicació de l’Estat utilitzen és fer que els continguts del diari es puguin consultar d’una manera còmoda i atractiva independentment del dispositiu des del qual es connecti. És a dir, a partir d’ara els lectors i els socis de Viu Molins de Rei visualitzaran el diari amb una navegació còmoda i eficaç tant si es connecten des d’un ordinador, com d’un smartphone, com d’una tauleta, com d’una televisió… El nou Viu Molins de Rei s’adapta a l’usuari depenent del dispositiu que utilitzi per estar al dia de tota la informació sobre Molins de Rei.

Nous serveis i agenda

Per una millor atenció al ciutadà, el nou disseny incorpora una sèrie de pàgines amb informació de servei actualitzada a l’instant. Des d’ara a Viu Molins de Rei es podrà consultar la informació meteorològica en col·laboració amb Meteomolins, les farmàcies de guàrdia, l’estat del transport públic, el trànsit i els telèfons d’interès.

A més, el diari d’informació local de Molins de Rei també ha reformulat la seva secció d’agenda, per tal de donar una millor visibilitat als actes organitzats per les entitats, les autèntiques artèries vitals de la vila. Ara és molt més fàcil importar-la a dispositius personals com Google Calendar o Outlook, per tal de portar les activitats de Molins de Rei sempre a sobre. A la vegada, des de Viu Molins de Rei podem oferir una millor informació sobre cada esdeveniment que es celebri al municipi.

Periodisme

Des dels seus inicis, la vertadera aposta de Viu Molins de Rei ha estat fer periodisme local de qualitat amb independència, rigor i esperit crític. És per això que el nou disseny jerarquitza les informacions d’una manera diferent, destacant els continguts elaborats i dotant al diari d’una major flexibilitat per poder informar també de les últimes hores. La portada es converteix en un element més dinàmic, net i còmode per a la informació. En resum, el nou Viu Molins de Rei dóna eines a la redacció per fer més i millor periodisme, que és el que la ciutadania ens demana i la raó de ser d’aquest mitjà.

Per últim, el redisseny del Viu Molins de Rei també és una bona notícia per als anunciants que han confiat en aquest projecte. Ara, gràcies al responsive design, els anuncis es veuen millor en tots els dispositius. A més, el nou disseny incorpora la capacitat d’oferir més espais publicitaris, podent discriminar-los per seccions i temes perquè els nostres anunciants arribin d’una manera més acurada al seu públic objectiu i la seva inversió publicitària sigui encara més efectiva.

Recomanacions personalitzades