El MolinsBus continuarà arribant fins a Sant Cugat

L’Ajuntament aprova la signatura d’un nou conveni de col·laboració amb Sant Cugat del Vallès pel pas de la línia MB-3 del MolinsBus pel municipi vallesà. Aquest conveni garantirà el funcionament d’aquesta línia amb el nou contracte de bus urbà que actualment es troba prorrogat.

El MolinsBus va funcionar en serveis mínims // Jordi Julià

Imatge d’arxiu del MolinsBus// Jordi Julià

La línia MB-3 del MolinsBus connecta el centre de Molins de Rei (tant la plaça dels Països Catalans com l’estació de Rodalies) amb l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat del barri de La Floresta, a Sant Cugat del Vallès, passant pel cementiri i els barris de muntanya (Sant Bartomeu, La Rierada i Vallpineda). D’aquesta manera presta servei a la muntanya i permet connectar als usuaris entre Rodalies i FGC i el servei de transport públic urbà de Sant Cugat.

Aquest servei, d’especial complexitat administrativa al ser un bus urbà que passa també a un altre municipi, quedarà garantit a mig termini amb la signatura d’un nou conveni de col·laboració entre els ajuntaments de Molins de Rei i Sant Cugat. “S’ha de tornar a signar un altre cop el conveni degut a la propera licitació del MolinsBus”, explica la regidora de Mobilitat, Anna Cantudo (PSC), en referència al nou concurs del MolinsBus que s’ha de licitar aviat ja que està en pròrroga des d’abril i ha de servir per renovar el contracte amb Soler i Sauret o escollir una altra empresa adjudicatària del servei de bus urbà en els propers mesos.

La importància de l’acord entre Molins de Rei i Sant Cugat va ser recordat per l’exalcalde i actual portaveu d’Iniciativa per Molins de Rei, Ivan Arcas, que va felicitar per la gestió de la mobilitat a la nova regidora i va destacar “l’herència del primer conveni a nivell metropolità d’aquestes característiques” que va representar en el seu moment el recorregut de la línia MB-3.

Recomanacions personalitzades