20 alumnes de Batxillerat i FP reben el reconeixement a l’excel·lència educativa

Una vintena d’alumnes de Batxillerat i Formació Professional de Grau Superior dels instituts Lluís de Requesens i Bernat el Ferrer i del col·legi Virolai han rebut el reconeixement a l’excel·lència educativa. L’enginyer Pep Salas els va encoratjar a apostar per la recerca i la innovació.

L’Ajuntament de Molins de Rei ha volgut reconèixer la dedicació i l’excel·lència educativa d’una vintena de joves molinencs que han cursat Batxillerat o Formació Professional de Grau Superior als centres educatius de Molins de Rei. No només s’ha reconegut aquells que millors notes acadèmiques han aconseguit, sinó que s’ha valorat la seva trajectòria personal en l’àmbit familiar, escolar o social, així com al terreny del lleure i de les aficions.

Els alumnes guardonats van assistir a un acte a la Gòtica amb la presència de Pep Salas (primer a l'esquerra) i l'alcalde i regidors // Ajuntament de Molins de Rei

Els alumnes guardonats van assistir a un acte a la Gòtica amb la presència de Pep Salas (primer a l’esquerra) i l’alcalde i regidors // Ajuntament de Molins de Rei

De Batxillerat han estat 16 els alumnes reconeguts pel seu treball. De l’institut Lluís de Requesens han rebut el seu reconeixement Clara Pedrerol Felip, Laura Zaera Arís, Pelumi Fadare Owolabi, Ariadna d’Ocón Moratana, Laura Alcoverro Gil, Laura García Martínez i Pol Pérez Sánchez. Pel que fa als estudiants del Bernat el Ferrer, els que han finalitzat Batxillerat amb resultats destacats han estat Helena Castillo Espín, Alba Doblas Vilarnau, Alejandro Llorca Pérez, Marc Monné Rius i Elisabet Munté Roca. A més dels instituts públics, també quatre alumnes del col·legi Virolai han estat guardonats: Laura Izaguirre Castillo, Marta Torà Milà, Valèria Márquez Márquez i Marta Riba Baqués.

Pel que fa als alumnes de formació professional que han finalitzat aquest curs un grau superior a l’institut Bernat el Ferrer han estat quatre els alumnes reconeguts: Carlos Balmori Borrego, Aleix Bertran Martínez, Laura Domínguez Sánchez i Ana Gutiérrez Camacho.

L'enginyer Pep Salas va fer una xerrada davant els alumnes // Ajuntament de Molins de Rei

L’enginyer Pep Salas va fer una xerrada davant els alumnes // Ajuntament de Molins de Rei

L’acte de reconeixement als estudiants es va celebrar a la Sala Gòtica el passat 9 de juliol, on es van entregar uns diplomes que els acreditaven com els millors estudiants.  Els alumnes van anar pujant a l’escenari on l’alcalde, Joan Ramon Casals, i el primer tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Xavi Paz, feien entrega del diploma en presència de pares, familiars, i professors dels diferents centres de la vila.

Prèviament els estudiants i els seus acompanyants van comptar amb una conferència sota el títol La recerca ens truca a la porta a càrrec de Pep Salas, enginyer implicat en temes d’innovació en el terreny de les energies netes –precisament va aconseguir el premi Innovació de Ràdio Molins de Rei l’any 2011– per intentar motivar als joves per tal que segueixin el camí de l’excel·lència.

Amb aquest acte l’Ajuntament ha tornat enrere en el sistema de reconeixement als estudiants de l’any passat, quan es van fusionar els reconeixements als alumnes de primària i secundària amb els de Batxillerat i Formació Professional, arribant a guardonar a 48 estudiants en un sol acte a la Federació Obrera. Aquest any s’ha recuperat tant el reconeixement exclusivament per alumnes de educació post-obligatòria a Molins de Rei com el lloc, la Sala Gòtica.

Recomanacions personalitzades