El Músiques Invisibles clou la segona temporada amb una gran vetllada a l’aire lliure

Els Sulfitos i Pepet i Marieta tanquen la segona temporada del cicle que vol donar a conèixer a noves veus del panorama musical català. El concert, realitzat al Racó dels Gegants Vells, demostra la qualitat de la proposta que té expectatives de créixer de cara a la propera temporada. 

El pop ballable dels Sulfitos va agradar a Molins de Rei // Jose Polo

El pop ballable dels Sulfitos va agradar a Molins de Rei // Jose Polo

Havia de ser un concert especial i així va ser. Per primera vegada, la proposta que va néixer per donar a conèixer noves veus del panorama musical català, el cicle Músiques Invisibles, va sortir de l’Ateneu Mulei per fer una actuació a l’aire lliure, al Racó dels Gegants Vells.

El resultat va ser una vetllada per al record: un èxit d’afluència de públic, ambient i gaudi musical. Es va fer petita la plaça per veure primer als Sulfitos i, després, a Pepet i Marieta, qui va tocar fins més tard de les 10 de la nit, per fer riure a petits i grans.

Pepet i Marieta va acabat l'actuació desnuant-se a l'escenari // Jose Polo

Pepet i Marieta va acabat l’actuació despullant-se a l’escenari // Jose Polo

El vespre va començar amb el pop alegre i desenfadat dels Sulfitos. Interactuant constantment amb el públic, i gràcies a les melodies enganxoses com la calor que feia, van aconseguir posar-se a la gent a la butxaca.  Al final de l’actuació, amb els artistes entre les taules del públic, no es sabia qui era cantant i qui era assistent al concert. Tothom estava alegre i els somriures volaven en el que començava a ser una gran festa.

La feina la va rematar Pepet i Marieta amb lletres picares i amb un gran humor sobre l’escenari. El sol anava caient i cada vegada hi havia més gent a la plaça. I és el que el bon ambient que es respirava convidava a quedar-s’hi. “Pepet i Marieta, o com aixecar una plaça un tio i una guitarra”, deien a través de Twitter. I és que així va ser. No va fer falta res més. Tot va sortir lligat. Fins i tots els contratemps, com el trencament d’un focus, van servir com a excusa per fer un nou acudit.

Hi haurà tercera edició del Músiques Invisibles

Després de l’èxit de la segona temporada, un dels organitzadors del Músiques Invisibles, Roger Castillo, ha reconegut en declaracions a Viu Molins de Rei que faran “tot el possible per poder celebrar la tercera edició” del cicle musical organitzat per l’Altraveu i l’Ateneu Mulei. A més, es vol començar el cicle a la tardor i allargar-lo fins al mes de juliol. Una iniciativa amb expectatives de créixer a Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades