El polígon Riera del Molí s’acull al programa Incorpora de La Caixa

L’Ajuntament, l’Associació d’Empresaris Riera del Molí, l’Obra Social La Caixa, Pimec i Ecom signen un conveni per facilitar la inserció laboral de persones amb discapacitat. El polígon molinenc és el primer del Baix Llobregat en incorporar-se a aquest programa.

El conveni es va signar a la sala de plens de l'Ajuntament // Jose Polo

El conveni s’ha signat a la sala de plens de l’Ajuntament // Jose Polo

El conveni, signat entre l’Ajuntament, l’Associació d’Empresaris Riera del Molí, l’Obra Social La Caixa, Pimec i la fundació Ecom tracta de promoure la responsabilitat social corporativa entre les empreses del polígon molinenc. D’aquesta manera, afavorirà la inserció laboral de discapacitats en el Polígon Riera del Molí, oferirà assessorament a les empreses i prioritzarà la contractació d’aturats de la vila.

El programa Incorpora de l’Obra Social La Caixa treballa per la incorporació de persones amb discapacitat i risc d’exclusió en el món laboral. Actualment, hi ha 310 entitats adherides i més de 22.000 empreses que han aconseguit la inserció laboral de més de 50.000 persones amb risc d’exclusió social.

El president de l’Associació d’Empresaris del polígon molinenc, Carles Guilera, ha dit durant l’acte de signatura del conveni que “una de les responsabilitats de les empreses és retornar-li la riquesa al poble”. L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CiU), ha explicat que la notícia arriba “en un moment on els empresaris sembla que hagin de ser els dolents de la pel·lícula” i ha agraït La Caixa que aquest conveni es signi “en un context on les obres socials desapareixen”.

L’acte també ha comptat amb la presència de la gerent de la Fundació Privada Ecom, Marta Obdulia, el director de la fundació Pimec, Ramon Vila i de Salvador Sáez en representació de La Caixa. Obdulia ha destacat que “tot i que cada vegada hi ha menys recursos, ara és més necessari que mai el treball per la inserció laboral”. Vila ha afegit que “ara és el moment de la responsabilitat social corporativa de les empreses” i, per la seva banda, Sáez ha mostrat el seu agraïment a les empreses i entitats que col·laboren en el programa Incorpora.

Recomanacions personalitzades