El Festival de Cine de Terror cancel·la el concurs de curts fets per estudiants

El Festival de Cine de Terror de Molins de Rei ha cancel·lat el concurs de curtmetratges fets per estudiants d’instituts degut a la baixa participació. El concurs, organitzat conjuntament amb l’ESCAC, es tornarà a organitzar en la propera edició confiant en tenir més èxit.

festival_terror_mini_webEl que era una de les novetats de la darrera edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei no ha aconseguit el resultat esperat. El concurs de curtmetratges fets per estudiants organitzat conjuntament amb l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) s’ha cancel·lat degut a la baixa participació segons han informat els seus responsables a través d’un comunicat. Aquesta iniciativa anava dirigida exclusivament a estudiants de batxillerat del territori català i tenia l’objectiu de fomentar la seva creativitat.

Tot i el fracàs d’aquest primer intent, els seus organitzadors no defalleixen i ja han assegurat que hi haurà una nova edició que esperen aconseguixi una major participació. “La motivació de futurs artistes en l’àmbit cinematogràfic és de vital importància, ara més que mai, a Catalunya”, han assegurat des del festival molinenc a través d’un comunicat.

Jurat Jove

Si no passen a l’acció de posar-se a realitzar un curt, els joves poden continuar gaudint del cinema asseguts davant la pantalla. En aquest sentit, ja s’ha obert la convocatòria del Jurat Jove de la propera edició. S’escollirà a cinc joves d’entre 18 i 25 anys que s’encarregaran de donar dos premis: per una banda el premi Promofest del Jurat Jove al millor curtmetratge llatinoamericà, i per una altra, el premi del Jurat Jove al millor llargmetratge de la secció oficial. Els noms dels cinc sel·leccionats es donaran a conèixer a l’octubre.

Recomanacions personalitzades