Les millors seleccions de waterpolo entrenaran a Molins de Rei

Molins de Rei serà seu oficial del Mundial de natació. Les millors seleccions de waterpolo masculí realitzaran els seus entrenaments a la Piscina Municipal. Els molinencs gaudiran de descomptes per assistir a l’esdeveniment esportiu.

Paz, Casals, Mas i Pedrerol presentant la col·laboració amb Barcelona 2013 // Jose Polo

Paz, Casals, Mas i Pedrerol presentant la col·laboració amb Barcelona 2013 // Jose Polo

La Piscina Municipal de Molins de Rei serà seu oficial del Mundial de Natació Barcelona 2013. Les seleccions d’Itàlia -actual campiona del món-, Xina, Estats Units, Sud-àfrica, Romania, Grècia i Austràlia faran ús de les instal·lacions molinenques que, un cop més, es situen com unes de les capdavanteres a nivell català.

“Volem posar a Molins de Rei en el mapa”, diu Jaume Mas, president del CN Molins de Rei. “Històricament, sempre hem col·laborat amb les diferents federacions i és un honor poder comptar amb una competició com un Mundial”, afegeix. Els entrenaments, que començaran divendres 19 de juliol i finalitzaran dissabte 27, seran d’entrada lliure i tothom qui vulgui podrà veure als esportistes d’alt nivell en acció. Un intens calendari recull l’horari d’entrenament de les diferents seleccions que passaran per la piscina molinenca.

El campió olímpic i mundial de la disciplina i actual entrenador del primer equip del club molinenc, Sergi Pedrerol, destaca que la presència d’aquestes seleccions serà positiva per a la formació dels jugadors de casa: “És una oportunitat única per que els nostres jugadors joves coneguin de primera mà com és el waterpolo d’alt nivell”, declara. “M’hagués agradat entrenar a la vila quan era jugador”, confessa una de les figures històriques dels esports de Molins de Rei. Segons explica l’entitat en un comunicat, durant les jornades d’entrenaments els socis “podran fer ús de la piscina olímpica així com la resta d’instal·lacions del club”.

El regidor d’Esports, Xavi Paz (PSC), destaca la “doble vessant lúdica i social que sempre ha sabut compaginar el CN Molins de Rei”. En aquest sentit, Paz adverteix que l’entitat dedicada al foment dels esports d’aigua i que actualment compta amb cinc seccions diferents “sempre trobarà el suport de l’Ajuntament a l’hora de potenciar Molins de Rei”. Per la seva banda, l’alcalde Joan Ramon Casals (CiU) ha explicat la seva satisfacció de poder potenciar el waterpolo, esport que practicava de jove: “Estem encantats de potenciar un dels esports que han generat més prestigi a la vila”, diu el batlle qui també valora l’esforç de les entitats per transmetre valors com el treball en equip. L’acord de col·laboració és entre la organització del Mundial, el CN Molins de Rei i l’Ajuntament.

Descomptes per als molinencs 

A més de l’ús de les instal·lacions municipals i la publicitat que s’ha posat durant els darrers dies als fanals de Molins de Rei, el conveni de col·laboració inclou descomptes en les entrades en el Mundial per a tota la ciutadania. D’aquesta manera, tots els molinencs tindran accès a una rebaixa del preu de les entrades d’entre un 15% i un 25%. Per tal d’accedir a aquesta rebaixa dels preus s’ha d’incloure el codi “bcn2013diputacio” al web del Mundial a la zona de compra d’entrades.

Recomanacions personalitzades