Extingit un incendi a la nau del costat del casal de joves La Mola

Un incendi al costat del casal de joves La Mola declarat el migdia d’aquest dilluns ha cremat una nau utilitzada com a magatzem. L’incendi, que s’ha iniciat a uns matolls, s’ha pogut controlar en poc més de 15 minuts gràcies a la ràpida actuació dels bombers. 

L'incendi ha tingut lloc a la nau del costat de La Mola // Jordi Julià

L’incendi ha tingut lloc a la nau del costat de La Mola // Jordi Julià

Una nau del recinte industrial on s’ubica el casal de joves La Mola, utilitzada com a magatzem, s’ha incendiat el migdia d’aquest dilluns. Només hi ha hagut danys materials que encara s’han de quantificar, però la ràpida actuació dels bombers ha evitat que les flames es propaguessin i ha permès que en poc més d’un quart d’hora ja estigués l’incendi controlat.

El punt d’inici de l’incendi hauria estat, suposadament, els matolls que hi ha entre la nau i el carrer Canal de la Infanta. Segons les primeres hipòtesis amb què es treballa, encara per confirmar, les flames s’haurien enfilat fins a una teulada més baixa de la nau, i des d’allà haurien accedit a l’interior a través d’una reixa.

Fins a aquesta nau del barri del Canal s’hi han traslladat tres dotacions dels Bombers, de les quals només se n’ha necessitat dues, i una ambulància, que no ha hagut d’atendre ningú perquè només hi ha hagut danys materials. Alguns objectes que hi havia a l’interior del magatzem i la teulada han quedat calcinats.

El carrer del Canal de la Infanta s’ha tallat als vehicles i al pas de persones per evitar la inhalació de fum, per la qual cosa també s’han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra.

Suposadament l'incendi hauria començat als matolls, s'hauria propagat fins la teulada més baixa, i hauria entrat a la nau per la reixa // Jordi Julià

Suposadament l’incendi hauria començat als matolls, s’hauria propagat fins la teulada més baixa, i hauria entrat a la nau per la reixa // Jordi Julià

Recomanacions personalitzades