Bones sensacions de Suzuki Català en els primers entrenaments

Suzuki Català iguala els temps que els van portar l’any passat a la victòria en la primera jornada d’entrenaments de les 24 hores de motociclisme de resistència.
Victor Casas en acció durant els entrenaments de divendres // Suzuki Català

Victor Casas en acció durant els entrenaments de divendres // Suzuki Català

L’equip Suzuki Català No Limits va pel bon camí per revalidar el títol a les 24 hores de Resistència del Circuit de Catalunya. Tot i que els entrenaments lliures només marquen tendències i mai es poden prendre com un indicador real, els molinencs van fer un bon paper en les tandes realitzades divendres a Montmeló. Un dels pilots més experimentats de l’equip, Victor Casas, explica en declaracions a Viu Molins de Rei: “Hem aconseguit igualar els temps de l’any passat i això vol dir que anem pel bon camí”. La jornada d’entrenaments lliures ha servit, bàsicament, per trobar una posada a punt de la moto al gust dels quatre pilots i per a que Greg Junod i Gwen Giabbani, que mai havien rodat al circuit de Catalunya, comencin a conèixer el traçat.

“Aspirem a revalidar el títol”, indica Casas qui considera l’equip d’enguany com a “molt competitiu”. Els principals rivals tornaran a ser els Folch, explica l’experimentat pilot. La formació pilotada per David Checa, Daniel Ribalta, Arturo Tizón i Pedro Luis Vallcaneras ha treballat molt la moto per intentar superar l’equip molinenc en la prova que es disputarà el proper cap de setmana.

Recomanacions personalitzades