Ona Massana, subcampiona del Campionat de Catalunya de gimnàstica

Dissabte passat, 15 de juny, es va celebrar a Vic el Campionat de Catalunya individual, organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Gimnàstic Osona. Per part del Club Gimnàs Molins de Rei van participar 6 gimnastes: Marta Gil, Ona Massana, Mar Castroviejo, Carla Hernández, Júlia Ballester i Anna Espejo.

Massana en el podi del Campionat de Catalunya // Club Gimnàs Molins de Rei

Massana en el podi del Campionat de Catalunya // Club Gimnàs Molins de Rei

Ona Massana, del Nivell 3G, va aconseguir la medalla de plata amb una puntuació total de 41,075. Va obtenir una puntuació d’11.400 en l’aparell de barra i un 11.350 en el salt, les millors puntuacions entre les 10 gimnastes que participaven en aquest nivell. La Mar Castroviejo va competir bé en terra i salt, però una caiguda en la barra d’equilibri la va penalitzar molt i es va classificar en novena posició.

Per la seva banda, Marta Gil, una de les joves promeses del Club Gimnàs Molins, no va tenir sort en la realització del seu millor aparell, les paral·leles. Dins el Nivell 5 es va classificar en setena posició.

En categories inferiors, Carla Hernández, que participa en el grup de Promogym 5, va obtenir medalla d’or en els quatre aparells i es va proclamar campiona absoluta del seu nivell. La Júlia Ballester, del nivell Promogym 4, només va poder realitzar els exercicis de paral·leles i barra i no va poder finalitzar la competició a causa d’una indisposició.

En categoria Promogym 3B, l’Anna Espejo va fer una bona competició i es va quedar a les portes del podi. Es va classificar en quarta posició de la general individual.

En aquest campionat participaven les 10 primeres gimnastes classificades de cada nivell en les diferents fases que s’organitzen durant la temporada. En total van participar 287 gimnastes catalanes. El proper dia 30 se celebrarà, a Mataró, el Campionat de Catalunya de Clubs, en el qual participaran com a equip les gimnastes Silvia i Sara Chacón, Íngrid Caballero i Ona Massana.

Recomanacions personalitzades