L’Anuari dels silencis mediàtics 2012 es presenta en un sopar tertúlia

L’Anuari Mèdia.cat, que recull els silencis mediàtics del 2012, serà presentat a l’Ateneu Mulei amb un sopar tertúlia. L’acte comptarà amb la presència dels periodistes Sergi Picazo i Bertran Cazorla. Viu Molins de Rei ofereix un descompte en el preu del sopar als seus socis.

AEl Grup de Periodistes Ramon Barnils impulsa des de fa anys una iniciativa que cada any té millor acollida: l’anuari Mèdia.cat. Es tracta d’un llibre que recull 15 reportatges sobre 15 temàtiques que van ser silenciades pels mitjans de comunicació generalistes durant l’any passat. A l’anuari del 2012 s’hi tracten temes com les subvencions a la patronal, les ombres de Catalunya Caixa, l’entrada de cocaïna a través del port de València i les morts sota detencions a les comissaries, entre d’altres.

En el marc d’una gira de presentacions arreu de Catalunya, a Molins de Rei es presenta en un format de sopar tertúlia que ja es va posar en marxa l’any passat i va funcionar molt bé. Hi participaran com a ponents el periodista de El Punt Avui i coordinador de l’anuari, Sergi Picazo, que repeteix visita a Molins de Rei i Bertran Cazorla, autor d’un dels reportatges i periodista que ha col·laborat amb Viu Molins de Rei. Precisament Cazorla ha estat noticia aquests dies al ser detingut pels Mossos d’Esquadra la matinada de dissabte davant la comissaria de Nou de la Rambla a Barcelona. El periodista, que va ser posat en llibertat després de deu hores de detenció, ha denunciat agressions per part de la policia catalana al demanar el número d’identificació d’un d’aquests. Els mossos, per la seva banda, l’acusen d’atemptat a l’autoritat.

Descompte per socis

El sopar de presentació de l’anuari Mèdia.cat serà a l’Ateneu Mulei el dijous 20 de juny a les 20.30 hores i consistirà en amanides, estofat de vedella, pa, vi i aigua. El preu general és de 14 euros però els socis de Viu Molins de Rei gaudiran d’un descompte i podran accedir al sopar tertúlia per 12 euros. Cal reservar enviant un correu a ateneu@mulei.cat abans d’aquest dimarts 18 de juny ja que les places són limitades.

Recomanacions personalitzades