Fes-te soci de Viu Molins de Rei i et regalem una coca de la Pastisseria Cardona

Totes aquelles persones que decideixin donar suport al diari digital de Molins de Rei fent-se socis durant aquesta setmana tindran gratis una coca de Sant Joan de la Pastisseria Cardona. La promoció és vàlida fins el divendres 21 de juny. 

socis sant joan cardonaViu Molins de Rei regala una coca de Sant Joan a totes aquelles persones que decideixin fer-se socis del diari digital de Molins de Rei entre dimarts 18 i divendres 21 de juny. Les coques seran de gran qualitat el·laborades per la Pastisseria Cardona de manera totalment artesanal i amb ingredients de primera qualitat.

Fen-te soci de Viu Molins de Rei ajudes a fer possible un mitja de comunicació local independent i amb esperit crític, que tracta d’oferir periodisme de qualitat sense ser esclau de les subvencions d’institucions públiques ni dels anunciants. A més, comptaràs amb una sèrie d’avantatges com a part activa de la comunitat que fa possible el diari.

Per tal de fer-se soci només has d’omplir un breu formulari:

Si et sorgeix qualsevol dubte durant el procés d’inscripció, et pots posar en contacte amb nosaltres.

Recomanacions personalitzades