El Club Gimnàs Molins aconsegueix 10 medalles a la Copa Catalana

Marta Gil, Íngrid Caballero, Ona Massana i Carla Hernández han pujat al podi en la final de la Copa Catalunya organitzada, a Olot, per la Federació Catalana de Gimnàstica.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

En el nivell 3G, Ona Massana va obtenir 3 medalles. Una puntuació total de 40.925 li va permetre pujar al podi a recollir la medalla plata de la classificació general individual. També va aconseguir la plata en l’aparell de salt (puntuat amb un 11.125) i el bronze en la barra d’equilibri (10.750 punts).

En el nivell 4G, Íngrid Caballero va fer un gran exercici de terra (12 punts) i va obtenir la medalla d’or. També va pujar al podi per recollir la medalla de bronze aconseguida en paral·leles.

Marta Gil, gimnasta que participa en el Nivell 5 Via Olímpica, també va aconseguir la medalla de bronze en paral·leles, un aparell del qual ella és especialista. El seu exercici va ser puntuat amb un 11.550.

En el Nivell 1, Silvia Chacón va ser tercera en l’aparell de salt i 13a de la classificació general individual. En el mateix nivell, Aina Puig va fer una molt bona competició i es va classificar 7a de la general amb una puntuació total de 43.200 punts.

En categoria Promogym 5, Carla Hernández va obtenir 3 medalles d’or: en salt, paral·leles i terra,  i una de plata en l’aparell de barra.

El següent campionat se celebrarà el proper dia 15 a Vic,  on participaran les 10 millors gimnastes de cada categoria.

Recomanacions personalitzades