La gimnàstica i l’aeròbic surten al carrer per l’Esportíssim

En motiu de l’Esportíssim 2013 la plaça del Molí s’omple d’activitats esportives de la mà d’entitats com l’AEM, el Club Gimnàs Molins de Rei i l’Associació de Veïns el Canal. 

La familia de Gimmolins Dance a l'Esportíssim // Laura Fernández

La família del Gimmolins Dance a l’Esportíssim // Laura Fernández

El bon temps ha acompanyat a les activitats que estaven previstes realitzar-se a la plaça del Molí en motiu de l’Esportíssim 2013. Familiars i amics s’han apropat des de ben d’hora per veure els més menuts que han tingut un paper fonamental en aquestes activitats gimnàstiques i aeròbiques.

A càrrec del Club Gimnàs Molins de Rei es feia la gimnàstica per a petits i pilates per a grans. El club ha tret al carrer alguns dels materials utilitzat per als entrenaments de les seves alumnes. “Estem fent una mostra del que les nenes fan i aprenen als entrenaments. L’Esportíssim és una bona oportunitat per promocionar-nos com a entitat” ha dit el president de l’entitat, Xavi Cobler, en declaracions a Viu Molins de Rei. “Aquest any també hem començat a fer pilates, destinat a gent més gran com són les mares” afegeix Cobler.

La secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei també ha sortit al carrer per fer-se veure tot i que han registrat menys participació que la resta d’entitats.

Per la seva banda, Ritmes iniciava la cerimònia d’exhibicions a càrrec dels Serveis Esportius Municipals. L’equip de dansa compta amb diversos grups, des dels més menuts fins a les atrevides dones de la tercera edat. Tots plegats van ballar unes coreografies dirigides per les monitoris dels serveis esportius municipals entre les quals es troba  l’exjugadora d’handbol femení del CE Molins de Rei, Itxaso Egaña.

Gimmolins Dance tancava de la millor manera possible les activitats a la plaça del Molí amb les seves coreografies d’aeròbic de la mà de la premiada per l’Esportíssim 2013,  Maria José López Muñoz, que eufòrica i feliç mostrava els millors coneixements de les seves alumnes.  “És el primer any que estem a l’Esportíssim, mai ens ho havíem plantejat” ha dit López, en declaracions a Viu Molins de Rei. “Aquesta exhibició també ens ha servit per fer un assaig general pel ball de fi de curs que serà la setmana vinent” ha explicat la “mare” de la gran família del Gimmolins Dance.

This slideshow requires JavaScript.

Recomanacions personalitzades