L’Atlètic Incresa remunta en un partit teòricament fàcil

Espluguenc 2 -3  Atlètic Incresa. Els molinencs guanyen el pols a un Espluguenc jove que va posar als visitants entre les cordes. Els de Rafa Martínez després d’aquesta remuntada demostren una vegada més que no fallen i tornen a casa amb tres punts més per obtenir la permanència a Tercera Catalana. 

Les baixes han marcat el partit de l¡Atlètic Incresa // Jose Polo

L’Atlètic Incresa està fent un fantàstic final de temporada // Arxiu — Jose Polo

S’augurava com un partit factible per a l’Atlètic Incresa des del principi i va resultar acabar en una remuntada blanc-i-blava a la segona part. L’Espluguenc és el segon per la cua i ja han baixat de categoria i, malgrat ser un dels equips més fluixos de Tercera Catalana, van plantar cara a un equip de Rafa Martínez que passa per un dels millors moments de la temporada.

El rival presentava una alineació plena de jugadors juvenils, amb poca experiència però que van donar bons resultats els primers 45 minuts. Una jugada ràpida  d’un d’aquests, al minut 4, donava l’avantatge als locals (1-0). Poc després, quan el partit encara estava en el seu  inici, els locals es van quedar amb 10 jugadors sobre el terreny de joc. Amb un més, l’Altlètic Incresa jugava amb avantatge, però les ocasions de gol es continuaven repartint per part iguals, això sí, sense encert de cara a porteria.

1 a 0 al descans. Bellido i Villasanta, els dos  amb targeta, van ser substituïts. Martínez no se la volia jugar amb un àrbitre que ja havia expulsat a un jugador contrari anteriorment. Jordi Pons i Sergi Balaguer van ser els escollits per sortir, en un doble canvi evidentment  ofensiu – Balaguer és mitjapunta i Pons davanter-. el míster molinenc va saber moure fitxa i va aconseguir tenir més la pilota i jugar amb ella.

Tot i el domini visitant, l’Espluguenc va fer el 2 a 0 i Pol Muela va ser expulsat amb targeta vermella directa. L’Incresa amb 10 jugadors tenia una dura i llarga feina per davant. La remuntada, però, va arribar mitjançant tres jugades ràpides i efectives protagonitzades per David Rivas i Jordi Pons. Al final, 2 a 3 en poc més de 30 minuts i tres punts que, qui sap, poden servir per salvar-se del descens.

Dimecres 29 l’Atlètic Incresa jugarà els 45 minuts que resten del partit contra el Santa Coloma de Cervelló i dissabte es disputarà l’últim partit de lliga.  La competició futbolística s’acomiadarà de la millor manera possible, amb un derbi local entre un Atlètic Incresa que ha d’assegurar la permanència i un Molins de Rei CF ja salvat. El gran partit serà el proper dissabte a les 18:15 al Ricard Ginebreda.

Fitxa tècnica

Espluguenc: Javier Anguita, Sergio López, Sergi Fuentes, Carlos Marin, Alejandro Fortanete, Iván Nieto, David López, Álvaro Parrilla, Aiman Cherradi, Daniel Gelo i Rafael González.

 

 

Atlètic Incresa: Miguel Vélez, Xavier Villasanta, Roque Bonilla, Francisco Bellido, Jonatan Nuñez, David Rivas, Didac Pruna, Pol Muela, David Ruiz, Francesc Canals i Jose Manuel Rubio.

Recomanacions personalitzades