L’Atlètic Incresa supera amb claredat al quart classificat

Atlètic Incresa 4-2 Corbera C.F. L’Atlètic Incresa resol amb eficàcia un partit  que aparentment no era fàcil, deixant un 4 a 0 a la primera part i enfonsant un Corbera que va ser inferior i no va aixecar el cap fins el segon temps. L’equip molinenc és cada cop més a prop del seu objectiu: la permanència. 

Atlètic Incresa 4-2 Corbera

L’Atlètic Incresa esta fent un gran final de temporada // Laura Fernández

Diuen que la primavera la sang altera però el que en realitat s’està alterant són els equips que es veuen les cares amb l’Atlètic Incresa en aquesta recta final. Els blanc-i-blaus porten, amb aquest darrer, quatre partits sumant punts i són a 2 punts d’atrapar al Sant Andreu de la Barca i sortir de la zona de possible descens. Els jugadors donen la cara partit rere partit i suen fins al minut 90.

Deshidratat i tímid,  així trepitjava el Ricard Ginebreda el Corbera. Poca substància tenia el conjunt de Xavier Quilis, que es va veure cohibit pels molinencs des d’un principi. El que fins ara era el quart classificat, després la derrota que va patir al Ricard Ginebreda baixa dues posicions a la classificació. Sensacions molt diferents presentaven els locals, molt concentrats i amb les idees clares, esquematitzades i amb una alineació que sembla estar donant bons resultats. David Rivas s’ha convertit en la creu per qualsevol rival, el àgil davanter no deixa escapar cap oportunitat davant la porteria ja sigui acabant la jugada o col·laborant en ella. La parella atacant formada per Rivas i Erik Serrano està fent un gran temporada.

Ja al minut onze els visitants feien una falta dins de l’àrea. Penal que el capità Jona Nuñez (1-0) s’encarregava de transformar en el primer gol del partit. Pocs minuts després el Corbera tornava a fer un error dins de l’àrea de Servin. Aquesta vegada era Héctor Martín que feia un gol en pròpia porteria i en vint minuts l’Atlètic Incresa guanyava 2 a 0. Ocasió darrere ocasió, els de Rafa Martínez aguantaven el matx amb majestuositat davant un Corbera molt passiu.

Cap al minut 30 arribava Erik Serrano picant una falta des de la frontal de l’àrea. El davanter feia el 3 a 0 i ho celebrava amb el conegut ball a internet al estil de Peter l’Anguila. No és el primer jugador de futbol que imita el ball del cantant de reggaeton que arrasa en Youtube, ja ho feia Isco, jugador del Màlaga, davant el Llevant al mes de febrer. La porteria del Corbera va ser un colador a la primera part i un nou gol va caure a la porteria de Servin un minut abans de marxar als vestidors. El pèl-roig de Jordi Pons feia un gran gol que ni el porter ni els defenses van poder aturar. Un 4 a 0 al marcador per marxar a la mitja part que deixava el partit pràcticament sentenciat amb una exhibició de gols locals que no deixava indiferent a ningú.

A la segona part el Corbera, conscient de la situació, va sortir a fer alguna cosa més que a la primera part. Una cosa és perdre com ho va fer el passat dimecres el FC Barcelona contra el Bayern de Munich i l’altre molt diferent és perdre amb dignitat, cosa que encara li quedava al conjunt visitant. Així va ser, els de Corbera van transformar el 4 a 0 en un 4 a 2, un resultat poc perillós per l’equip de Rafa Martínez. Tot i encaixar dos gols en contra, els del barri del Canal van saber mantenir el ritme fins al final i guanyar un matx cantat des de la primera part.

El proper diumenge nou repte. Serà a casa del Santa Coloma de Cervelló, equip que està una plaça per sota dels molinencs i que esgotarà les seves opcions de permanència contra la Incresa. No ho tindran fàcil.

 

Fitxa tècnica

Atlètic Incresa: Miguel Vélez, Roque Bonilla, Jonatan Nuñez, Jordi Pujades, Jordi Pons, Sergi Balague, Erik Serrano, Pol Muela, Francesc Canals, Francisco Bellido i David Rivas.

 

 

Corbera C.F: Ignacio Servin, Anscari Pallares, Vicente Damia, Yasin Lammou, Julio Gaona, Eric Cabero, Victor Hilinger, Aymane Boutarfi, Hector Martin, Edgar Compte i Yuri Torras.

Recomanacions personalitzades