El CFS Molins 99 és a només dues victòries de l’ascens

Després de la victòria per 12 a 1 contra l’Esparreguera el CFS Molins 99 necessita dues victòries per aconseguir l’ascens a Territorial. 

L'equip va estar unit en els moments complicats // CFS Molins 99

El CFS Molins 99 és un equip imparable // CFS Molins 99

El Club Futbol Sala Molins 99 és una màquina feta per guanyar. Amb una solvència inaudita, són a punt de certificar l’ascens de categoria quan encara falten 7 jornades de lliga en cas que aconsegueixin la victòria en els dos propers enfrontaments. Els entrenats per Jorge Rubio han posat el rumb directe cap a Territorial, la categoria més important del territori català. En cas de certificar un ascens ja cantat, només quedarien les competicions estatals per sobre del nivell dels molinencs.

En l’últim partit de lliga els molinencs van tornar a mostrar-se invencibles al aconseguir una gran golejada contra l’Esparreguera (12-1). Segons el blog de l’entitat, el CFS Molins 99 va mostrar un domini total i absolut de la situació, controlant tots els aspectes del joc. Tot apunta a que el proper 5 de maig, en el partit al Poliesportiu de la Sínia contra el Gelida, l’equip podrà celebrar l’ascens amb l’afició. Abans, però, hauran de guanyar a la pista del Castellví.

Recomanacions personalitzades