Els Mossos enxampen un molinenc begut que superava en 80 km/h la velocitat permesa

Els Mossos d’Esquadra han enxampat un conductor de Molins de Rei que circulava a més de 160 km/h per l’autopista B-23 al seu pas per Sant Feliu de Llobregat  en un tram on la velocitat màxima permesa és de 80 km/h. El conductor va donar positiu en el control d’alcoholèmia.

Els Mossos d’Esquadra del sector de trànsit de Sant Feliu de Llobregat van detectar la nit del 28 de març un vehicle que circulava a més de 160 km/h per l’autopista B-23 al seu pas per Sant Feliu de Llobregat. El cos policial el va enxampar en un tram de la carretera en el que la velocitat màxima permesa és de 80 km/h.

En el moment d’aturar el vehicle, els agents van observar una conducció anòmala i, fins i tot, el conductor va estar a punt de xocar amb el vehicle policial que el va interceptar. Quan els agents van sotmetre el conductor a la prova d’alcoholèmia van certificar les seves sospites, ja que va donar positiu amb una taxa d’alcohol de 0,95 mg/l.

L’autor de la infracció és Antonio J.M., de 42 anys i veí de Molins de Rei, segons han informat fonts policials. Els agents van obrir diligències per conducció temerària i el conductor ha estat imputat. Es dóna la circumstància que aquest molinenc ja va ser condemnat penalment per alcoholèmia l’any 2009

Recomanacions personalitzades