El CFS Molins 99 despatxa al Sant Boi en un segon temps excels

CFS Molins 99 9-4 Sant Boi. Després de la pallissa al tercer de la taula la passada jornada, l’equip va tornar a estar inspirat i va acabar golejant 9 a 4 al Sant Boi.

La porteria visitant va estar assetjada constantment // Adrià Casaín

La porteria visitant va estar assetjada constantment // Adrià Casaín

El Club Futbol Sala Molins 99 es va retrobar amb l’afició després de la derrota en l’últim partit a casa. El resultat i, sobretot, el joc emprat pel Molins 99 en alguns trams del segon temps, va ser excel·lent. Tot i començar avançant-se al marcador, el CFS Sant Boi va plantejar poques idees en atac i contundència en defensa però no suficient com per parar als molinencs quan van començar a triangular amb velocitat.

La Sínia recolzava als seus, i a l’equip no li va costar posar-se per davant en el marcador i no va deixar que els visitants tornessin a crear el perill dels primers minuts. Alex Sánchez va estar com té acostumada a l’afició, fantàstic, acompanyat d’un gran Iván i d’un Fran que, tot i no marcar, va estar superlatiu.

Poques situacions inquieten a l’equip: tot i començar perdent, la pressió, la intensitat i l’efectivitat van estar al màxim nivell

Al descans l’ambient era intranquil. Amb el resultat de 5 a 4 ni un cafè de màquina podia calmar els nervis a la grada. El rival era inferior, no hi havia dubte, el Molins 99 havia de fer el seu futbol per guanyar, i en el segon temps es va veure una de les millors versions del conjunt molinenc.

En aquest magnífic segon temps, l’equip no només va marcar 4 gols més, sinó que no va encaixar cap gol en aquest període. La serietat tàctica en defensa i la rapidesa de joc i de moviment a l’atac van resultar determinants.

El liderat ja és dogmàtic, només una sèrie de catàstrofes podria posar en dubte el títol als molinencs, un títol que mereixen, com demostra la classificació i el seu joc cada cap de setmana.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades