Aqualia convoca una nova edició del seu concurs internacional de dibuix infantil

L’ús intel·ligent de l’aigua a través de la innovació és la temàtica de la onzena edició del concurs internacional de dibuix infantil d’Aqualia. Poden participar els alumnes de tercer i quart de primària de les escoles de Molins de Rei.

Logo AqualiaSota el lema “El futur de l’aigua pinta bé perquè el pintes tu” s’ha convocat l’onzena edició del Concurs Internacional de Dibuix Infantil organitzat per Aqualia amb l’objectiu d’educar en la formació de conductes socialment responsables amb l’aigua. Aquest any el certamen incideix en l’ús intel·ligent de l’aigua a través de la innovació, el desenvolupament i l’aplicació de nous avenços tecnològics que serveixin per aconseguir un ús més eficient en el consum d’aigua a les llars i ciutats.

En el concurs poden participar els nens de tercer i quart de primària de les escoles de Molins de Rei. Els dibuixos s’hauran de presentar en el paper oficial subministrat per la companyia d’aigües i tots els treballs hauran d’incloure d’alguna forma les “aletes” que formen part del logotip de la companyia. El termini de presentació dels treballs finalitza el 30 d’abril.

Els dibuixants molinencs competiran contra nens dels municipis on Aqualia presta servei a Espanya, Itàlia, Portugal, República Txeca i Abu Dhabi.  Des de la primera edició s’han rebut més de 289.000 dibuixos. “És una iniciativa de la què ens sentim molt orgullosos, tant per la participació, com per la tasca de sensibilització que estem realitzant entre els més joves, que són el futur”, afirma el delegat d’aqualia a Barcelona, Daniel Giménez. La cartera de premis inclou 10 tablets per als guanyadors i 300 jocs Ecosistema per als finalistes, amb el que els més petits podran analitzar la qualitat de l’aigua, conrear plantes, experimentar amb el cicle natural de l’aigua, generar pluja i molt més. A més es sortejarà una pissarra digital interactiva entre els centres escolars que acreditin una major participació en el concurs.El nom dels guanyadors es difondrà a través de la web d’aqualia i es publicarà a totes les oficines d’aqualia a partir del dia 27 de maig.

Recomanacions personalitzades