Marta Gil, medalla de plata de la 2a fase del Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística

La molinenca Marta Gil destaca en la segona fase del Campionat de Catalunya. El Club Gimnàs Molins de Rei fa una bona actuació i diferents esportistes debuten en noves categories. 

Marta Gil, a l'esquerra, en el moment de pujar al podi per recollir la medalla de plata // Club Gimnàs

Marta Gil, a l’esquerra, en el moment de pujar al podi per recollir la medalla de plata // Club Gimnàs

El Club Gimnàs Molins de Rei va participar, durant el cap de setmana del 16 i 17 de març, en la segona fase del Campionat de Catalunya, organitzat a Olot per la Federació Catalana de Gimnàstica.

La gimnasta Marta Gil, que per primera vegada competeix en el nivell 5 de Via Olímpica, va aconseguir la medalla de plata, amb una puntuació total de 41.100 punts. En l’aparell de barra va ser puntuada amb un 11.550.

En la categoria Base 3G, van destacar les actuacions d’Ona Massana, cinquena en la classificació general, i de Mar Castroviejo, desena. Ambdues van fer un bon paper en els aparells de salt i terra, però van fallar en les paral·leles i en la barra d’equilibri.

En el nivell Base 4G va participar, també per primera vegada, Íngrid Caballero, que va obtenir 11.250 punts en l’aparell de terra i es va classificar onzena de la general.

Sara Chacón només va poder participar en dos aparells del nivell Base 2P, donat que arrossegava una lesió al peu. I en el nivell Base 1P, Aina Puig i Olga Romero van ser les gimnastes del Molins de Rei que van assolir una millor posició, 24a i 28a respectivament.

Durant el cap de setmana anterior, es van celebrar les competicions de la categoria Promogym. En aquest nivell va participar Carla Hernández i va aconseguir medalla en tots i cadascun dels aparells.

La tercera fase del Campionat de Catalunya se celebrarà a final d’abril i serà llavors quan es decideixi quines gimnastes participaran a la final de Catalunya i quines es classifiquen per competir a la final estatal.

Recomanacions personalitzades