El CFS Molins 99 es menja al segon classificat

El CFS Molins 99 fon al segon classificat, el Palson Collbató, amb un 1-15 a domicili. Els molinencs obliden la derrota de la setmana passada i continuen somiant amb la meta d’aquesta temporada, emportar-se la lliga i pujar de categoria.

L'equip va estar unit en els moments complicats // CFS Molins 99

Els molinencs van directes cap a l’ascens // Arxiu – CFS Molins 99

La derrota de la setmana passada contra el Viladecans es converteix en una  anècdota després de guanyar amb magnificència al segon classificat, el Palson Collbató per 1 a 15. És molt difícil guanyar durant 15 jornades consecutives i encara ho és més mantenir aquesta línia de màxima perfecció que portaven. Els molinencs han tornat a demostrar que marquen el rumb d’aquesta lliga amb pas ferm i són líders amb 12 punts d’avantatge sobre el Mil·lenium Viladecans, que ara és segon després de la derrota del Collbató.

Amb les idees clares, el CFS Molins 99 arribava a Collbató i feia una primera part impecable, d’aquelles que val la pena remarcar. Les claus van ser treballar de valent en defensa i en atac, sense deixar respirar al rival, creant múltiples ocasions de gol. Els locals, atrapats, s’encarregaven de defensar sense èxit en el centre del camp. El resultat al arribar al descans era un 0 a 7.

Els locals van començar forts la segona part, però els molinencs es van encarregar d’aturar totes les ocasions d’aquests, mantenint el control del partit per poc després rematar-ho definitivament. El Collbató va fer el gol d’honor d’un partit que va acabar amb una gran victòria de l’equip visitant. Així guanyaven els molinencs a Pallson Collbató, amb un 1-15 que va ferir greument al fins llavors segon classificat i que deixa la lliga gairebé sentenciada a favor del CFS Molins 99.

Recomanacions personalitzades