Raquel Armentano queda tercera al Campionat d’Europa de tir amb arc

La molinenca Raquel Armentano aconsegueix la tercera posició al European Indoor Archery IFAA 2013, considerat com el campionat d’Europa de tir amb arc de sala. Amb 20 anys, Armentano ha quedat a només 13 punts de la segona posició. 

Armentano, a la dreta, es va intercanviar la samarreta amb la campiona d'Europa, Sylvia Clauss (Suïssa) // Club de Tir Sant Joan Despí

Armentano, a la dreta, es va intercanviar la samarreta amb la campiona d’Europa, Sylvia Clauss (Suïssa) // Club de Tir Sant Joan Despí

Molins de Rei torna a destacar en els esports minoritaris. La molinenca Raquel Armentano, del Club de Tir amb Arc Sant Joan Despí, ha aconseguit la tercera posició al Campionat d’Europa de tir amb arc de sala, anomenat European Indoor Archery IFAA 2013.

Armentano, de 20 anys, ha fet una gran competició arribant a l’última tirada amb possibilitats de quedar segona, tercera o quarta. Tot i la seva joventut, ha superat la pressió aconseguint pujar al podi de la competició disputada a Castelló.

En aquest campionat d’Europa han participat més de 200 esportistes de 14 països. La jove Armentano, entrenada pel seu pare Josep Armentano, que també entrena a la selecció de Colòmbia de la disciplina, ha aconseguit estar entre les millors de la prestigiosa competició.

La molinenca, que també practica atletisme i handbol, valora l’experiència com “una competició inoblidable”. “A més de competir a un gran nivell, ha estat una oportunitat per conèixer a tiradors d’arreu d’Europa” declara una nova promesa dels esports molinencs.

Recomanacions personalitzades