El CFS Molins 99 continua intacte

El CFS Molins 99 guanya al FS Pallejà per 8 a 0 i continua líder a l’inici de la segona volta de la competició. Els de Jorge Rubio volen fer una temporada memorable i històrica.

L’empat de la primera volta a casa del Pallejà creava incertesa del que podia succeir en el partit de la segona volta. Aquesta sensació va desaparèixer en el moment en que l’àrbitre xiulava l’inici del matx. El CFS Molins 99 va dominar al rival en tot moment i va guanyar d’una gran golejada al Pallejà amb el joc que els caracteritza: intensitat i un joc brillant.

Fran, amb dos gols, i Jesús, amb un, van ser els protagonistes dels gols de la primera part que acabava amb un 3-0 i en la qual els locals van tenir oportunitats per poder fer-ne més. A la segona part, el CFS Molins 99 va ofegar i fulminar a la presa sense pietat aconseguint un 8 a 0 al final del partit.

El líder es feia notar i demostrava qui era el rei de la lliga. Fins i tot van tenir entrada en el partit juvenils com Jordi Riera i Agus Garabito. Àlex i el veterà Fran van ser els encarregats de rematar el partit i regalar aquesta golejada a l’afició que va assistir a veure el partit al poliesportiu La Sínia.

Recomanacions personalitzades