La Colla Gegantera realitza la primera sortida de l’any sota la pluja

La Colla Gegantera de Molins de Rei va fer la primera sortida del 2013 per participar a la Festa Major d’hivern de Pallejà. La pluja va obligar a tapar els gegants en el tram final de la cercavila. Els gegantons, per la seva banda, han estat exposats una setmana a Barcelona.

Els gegants es van haver de protegir de la pluja a Pallejà // Ricard Vinyets

Els gegants es van haver de protegir de la pluja a Pallejà // Ricard Vinyets

En Bernat i la Candelera van realitzar la primera sortida de l’any a Pallejà. La Colla Gegantera va participar a la Festa Major d’Hivern de Pallejà, un municipi especial pels gegants molinencs ja que els seus homònims pallejanencs són fillols de la parella molinenca, i enguany celebraven els 18 anys, segons expliquen a la pàgina web de l’entitat.

La cercavila de Pallejà es va veure alterada per la pluja el passat diumenge 17 de febrer ja que a mig mati va començar a ploure intensament i es van haver de tapar els gegants en el tram final de la cercavila.

Un dia abans, la Colla Gegantera va fer una sortida a Barcelona. Els gegantons Robert, Mariona i Molinenc van participar a la trobada de gegants d’escola que s’organitzava a la capital catalana en motiu de les Festes de Santa Eulàlia. Els gegantons van estar exposats durant tota la setmana al Pati Manning de Barcelona i dissabte van desfilar pel centre de la ciutat. Aquesta sortida va ser la primera en la que es va lluir el nou uniforme dels geganters, desvetllat fa unes setmanes en la presentació del centenari dels gegants.

Recomanacions personalitzades