Medalla de plata per Ona Massana

El Club Gimnàs Molins de Rei ha participat aquest cap de setmana en la primera fase del Campionat de Catalunya organitzat a Mataró per la Federació Catalana de Gimnàstica, en les categories de Base i Inigym.

Ona Massana en el moment de pujar al podi per recollir la medalla de plata // Club Gimnàs Molins de Rei

Ona Massana en el moment de pujar al podi per recollir la medalla de plata // Club Gimnàs Molins de Rei

La gimnasta Ona Massana, entrenada per Sebas Gómez, ha aconseguit la medalla de plata en la categoria Base 3G, amb una puntuació total de 40.400. En l’aparell de terra ha estat puntuada amb un 11.250 i en salt amb 11.000 punts.

En la mateixa categoria destaca també l’actuació de la seva companya Mar Castroviejo, sisena en la classificació general i puntuada amb un salt de 10.750. Ambdues va competir a un bon nivell, tenint en compte que encara no estan en el moment àlgid de la temporada.

En categoria Base 2P, Sara Chacón també va dur a terme una bona actuació i es va classificar en el 17a posició de la general, dins un grup de 35 gimnastes. La seva germana, Silvia Chacón, va assolir la posició 14a en el nivell Base 1P, amb una puntuació total de 38 punts.

Dins la categoria de Base i Via Olímpica, Marta Gil, Ingrid Caballero, Júlia Ballester  i Carla Hernández no van poder competir per causes diverses, però sí ho faran en la propera fase organitzada per la Federació a mitjans de març.

En categoria Inigym, les gimnastes més petites del Club van competir oficialment per primera vegada. Destaca l’actuació d’Estel Ramon, que va aconseguir la 17a posició entre 75 gimnastes.

Montse Zapata

Recomanacions personalitzades