El femení d’handbol s’emporta un partit clau

CE Molins de Rei 24-20 BM La Roca. Les molinenques recuperen l’espurna superant a un rival directe i tornen a la tercera plaça de la classificació. 

Les molinenques no van fallar en un partit clau // Jose Polo

Les molinenques no van fallar en un partit clau // Jose Polo

Hi havia més públic de la Roca que afició molinenca a les grades del Poliesportiu de Molins de Rei. I això que era una jornada clau per a les entrenades per Isa Rabassa i necessitaven el suport del públic. La tercera posició en joc i el risc de perdre el tren de les dues primeres classificades: la Lleidatana i el Granollers. El BM la Roca arribava trepitjant fort, amb 6 victòries consecutives a l’esquena i un equip renovat que s’ha convertit en la revelació de la temporada. El sènior femení del CE Molins de Rei necessitava guanyar el partit sí o sí, no hi havia alternativa.

I va ser un partit dels grans. Semblava una final. Des del xiulet inicial es podia veure una tensió especial entre els dos equips. Les cares de les jugadores amagaven una concentració màxima, intensa. Igualtat és la paraula per definir el primer període, on ni la Roca ni el Molins van fer-se amb el domini del matx. El resultat ho reflexa: 10 a 10 en el marcador. Les jugadores, pensatives, marxaven als vestuaris conscients que algú havia de moure les cartes.

I qui millor que el CE Molins de Rei per remenar la baralla. Al segon període les molinenques van anar de menys a més superant a un rival que no es va donar per vençut fins a l’últim segon de partit. La marea verda va estar exigida en tot moment, incapaç d’acumular una diferència suficient com per relaxar-se. La fórmula de la victòria va ser la de sempre, la genuïna, la que els ha portat a ser una generació històrica de Molins de Rei: mantenir-se fortes en defensa i mossegar, ràpidament, al contraatac.

D’aquesta manera van aconseguir l’objectiu: superar a La Roca en un partit sense marge per als errors. Una injecció d’adrenalina que servirà per preparar un altre moment vital de la fase regular ja que en un parell de setmanes visiten la pista del líder, el Granollers. Un partit amb més d’una història.

 Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades