Creu Roja reparteix joguines entre 423 nens en risc d’exclusió social

Creu Roja Baix Llobregat Centre ha recollit durant la campanya de Nadal un total de 1.851 joguines que  s’han repartit entre 423 infants en risc d’exclusió social de Molins de Rei i sis municipis de l’entorn. Els organitzadors ho consideren “un èxit de participació i col·laboració”.

Creu Roja ha realitzat la campanya de recollida de joguines per 20è any consecutiu // Creu Roja

Creu Roja ha realitzat la campanya de recollida de joguines per 20è any consecutiu // Creu Roja

La Creu Roja va realitzar durant les dates nadalenques la ja tradicional recollida de joguines. Enguany s’han recollit un total de 1.851 joguines i s’han repartit entre 423 nens i nenes de famílies en risc d’exclusió social de Molins de Rei, Cervelló, El Papiol, La Palma de Cervelló, Pallejà, Sant Vicenç dels Horts i Torrelles. L’organització considera la xifra de joguines aconseguida com “un èxit de participació i col·laboració”.

La campanya de recollida de joguines ha arribat a la seva vintena edició recollint joguines a tot el territori català. En total s’han repartit més de 60.000 joguines que s’han fet arribar a 21.832 infants en risc de vulnerabilitat social, superant així les previsions inicials. D’aquesta manera, s’ha arribat al doble de nens que fa quatre anys. Per fer-ho possible han participat més de 1.400 persones voluntàries i més de 600 empreses i entitats que han col·laborat en 309 municipis catalans.

L’acció duta a terme per la Creu Roja se suma a altres iniciatives solidàries dutes a terme durant el mes de desembre: Càritas ha repartit 3.240 quilos d’aliment entre 70 famílies, els venedors del Mercat Municipal han repartit aliments frescos per valor de 4.500 euros, diverses entitats han recaptat prop de 2.500 euros per la Marató de TV3 i 12.610 euros per a l’AFANOC.

Recomanacions personalitzades