Els Presoners es presenten en directe amb èxit

El grup musical Els Presoners ha realitzat el seu concert de presentació a la sala Liverpool de Molins de Rei. La banda de pop amb moltes dosis de rock formada per molinencs va aconseguir connectar amb el públic assistent al concert.

La banda va demostrar la seva compenetració sobre l'escenari // Els Presoners

La banda va demostrar la seva compenetració sobre l’escenari // Els Presoners

Els Presoners van realitzar la presentació del seu projecte musical amb un concert a la sala Liverpool de Molins de Rei el passat dissabte 24 de novembre. En Xavi Lázaro a la veu i guitarra, en Joaquim Belmonte a la guitarra, en Victor Salines al baix i en Jaume Tort a la bateria tenen l’objectiu, mitjançant la bona musica, de convidar a l’oient a fer un viatge de sentiments i emocions.

El grup va repassar sobre l’escenari 17 cançons pròpies i quatre versions, demostrant la bona compenetració de la banda en concert. La seva música pop amb moltes dosis de rock va convèncer al públic assistent al concert. De fet, es van arribar a corejar alguns dels temes.

Els Presoners van fer el seu concert de presentació a la sala Liverpool de Molins de Rei // Els Presoners

Els Presoners van fer el seu concert de presentació a la sala Liverpool de Molins de Rei // Els Presoners

El concert de presentació ha arribat gairebé un any després de la publicació del primer àlbum del grup com a CD de presentació en el que oferien una mostra del seu repertori. El primer disc va ser gravat als estudis Sonitrons de Molins de Rei i ara els membres de Els Presoners ja pensen en tornar a entrar a l’estudi per gravar un single anomenat Hostal del Mar així com el respectiu videoclip.

Recomanacions personalitzades