Verd esperança

El CE Molins de Rei presenta els seus equips davant de més de 1.000 persones. L’entitat que aplega a més esportistes de Molins de Rei fa una demostració de força al Poliesportiu Municipal. 

La pista s'il·luminava cada vegada que sortia un equip // Jose Polo

La pista s’il·luminava cada vegada que sortia un equip // Jose Polo

En un context social cada vegada més complicat, de tant en tant, les persones troben un espai o un moment per oblidar els problemes i trobar motius per a l’esperança.  El Club Esportiu Molins de Rei va fer la presentació dels seus equips per a la temporada 2012 – 2013 davant de més de 1.000 persones entre jugadors i familiars el passat 17 de novembre al Poliesportiu Municipal. L’energia i les bones vibracions que es respiraven al pavelló feien que, sense cap mena de dubte, aquesta presentació es convertís en un d’aquests moments. Entre vestidors, invisibles, els nervis dels monitors que vetllaven per a que tot sortís bé. I és que organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques sincronitzant a tants nens a la vegada no és gens fàcil.

Però va sortir tot bé i va ser genial. Una marea verda, color corporatiu de l’entitat, va envair la pista vella del poliesportiu on tots els equips de les diferents seccions: bàsquet, handbol, hoquei, judo i patinatge, van anar desfilant 1 a 1 fins a omplir completament la pista. La majoria d’esportistes que van omplir la pista eren molt joves i, en els seus ulls, es veia la il·lusió de formar part d’una entitat que els permet practicar l’esport que més els hi agrada. Tots ells, que tenen el futur de l’esport de Molins de Rei a les seves mans, van ser els autèntics protagonistes per un dia.

Més de 600 persones fan esport al CE Molins de Rei // Jose Polo

Més de 600 persones fan esport al CE Molins de Rei // Jose Polo

Els parlaments van començar amb un petit escrit llegit per joves esportistes de les diferents seccions. Durant el seu discurs el president del CE Molins de Rei, Paco Vidal, va aclamar que la “força” de l’entitat són “els més de 600 esportistes i 100 monitors que la fan possible”. Per acabar, Vidal va afirmar que l’objectiu de l’entitat és“transmetre els valors de l’esport de generació en generació per formar esportistes, però també persones”.

Per la seva banda, l’alcalde i regidor d’Esports, Xavi Paz, va fer una menció especial als ascensos del sènior masculí de bàsquet i del sènior femení d’handbol aconseguits la temporada passada i va lamentar que, en el cas de l’handbol “els problemes econòmics impedissin pujar de categoria”. Paz va felicitar a l’entitat per “educar en els valors de l’esport en la victòria i en la derrota” i va finalitzant afirmant que el CE Molins de Rei “forma part de la força de Molins de Rei”.

Els nens aplaudien sense entendre gaire bé el que estaven escoltant. Però tots estaven emocionats, al·legres, amb una fel·licitat radiant. Potser, a partir de l’esport, aprenguin a ser millor persones i el món tingui una mica d’esperança, aquesta però, estarà tenyida de verd.

Recomanacions personalitzades