Suzuki Català aconsegueix el Campionat d’Espanya de supermotard

El pilot Joan López aconsegueix la victòria en la classificació general amb la marca molinenca. Suzuki Català es torna a posicionar com un equip referent en el món del motor. 

Suzuki Català segueix aconseguint grans èxits // Suzuki Català

Suzuki Català segueix aconseguint grans èxits // Suzuki Català

L’equip de Molins de Rei Suzuki Català torna a col·locar-se com a referent del motociclisme a nivell estatal. Si bé el més habitual són les seves grans actuacions en curses de resistència com les 24 hores de motociclisme de Montmeló , o bé les bones actuacions dels seus pilots en curses de velocitat, enguany l’equip molinenc ha aconseguit un èxit en una altre disciplina: el supermotard.

Joan López, pilot natural d’El Papiol, ha aconseguit el Campionat d’Espanya de Supermotard SM-30 2012 després d’una temporada gairebé perfecte on l’equip, la màquina i el pilot han rendit a un nivell extraordinari. A cavall de la seva RMZ 450 L2, López ha estat el pilot més regular de la temporada aconseguint un triomf espectacular. És la segona vegada que l’equip molinenc es fa amb un campionat d’Espanya de la disciplina.

Recomanacions personalitzades