Un robatori de cable entre Molins de Rei i Castellbisbal provoca retards a Rodalies

Un robatori de cable de les vies de Rodalies entre Molins de Rei i Castellbisbal afecta el sistema de senyalització del pas dels trens des d’aquesta matinada. Els trens de la línia R4 acumulen retards d’uns 15 minuts. Es desconeix quan es recuperarà la normalitat.

El tram afectat pel robatori de cable és entre Molins de Rei i Castellbisbal. L’acte vandàlic ha afectat el sistema electrònic de senyalització  que gestiona el pas dels trens, el que provoca retards d’uns 15 minuts de mitjana en tots els trens que circulen per la línia R4, la que passa per Molins de Rei tant en direcció Vilafranca i Sant Vicenç de Calders com en direcció Manresa.

El robatori s’ha produït de matinada i els primers trens de la jornada ja s’han vist afectats. La incidència ha provocat retards durant tota la jornada fins que s’ha restablert el pas habitual de trens per l’estació de Molins de Rei hores després.

Recomanacions personalitzades