El Cineclub Hal 2002 comença temporada amb un homenatge a Morricone

L’entitat organitza un homenatge  al compositor Ennio Morricone. Es faran interpretacions en directe de les seves cançons i es passarà la pel·lícula “Cinema Paradiso” al Foment Cultural i Artístic. Joan Domènech és mostra “content” de l’evolució del cineclub en el seu desè any d’història.  

El cinema torna a Molins de Rei de la mà d’una nova temporada del Cineclub Hal 2002, l’entitat molinenca que fomenta el setè art amb el passi de pel·lícules al Foment Cultural i Artístic els divendres cada 15 dies amb un preu de 5,50€.

La temporada comença divendres 5 d’octubre amb “Cinema Paradiso” (1988) del director italià Giuseppe Tornatore. L’obra ens parla de la història d’amor d’un nen amb el cinema.

La vetllada, que començara a les 10 de la nit, serà un homenatge al compositor italià Ennio Morricone, autor de la banda sonora d’aquesta pel·lícula i de gairebé 300 més al llarg de cinc dècades. L’espectacle combinarà la reposició del film amb música en directe de les cançons del curtmetratge i un concert amb les obres més conegudes de l’autor italià.

Una entitat consolidada 

El president del Cineclub Hal 2002, Joan Domènech, assegura en declaracions a Viu Molins de Rei que “l’entitat està consolidada després de 10 anys d’història”. Malgrat la crisi, el número de socis no ha disminuït tot i que Domènech reconeix que “hem tingut algunes baixes que s’han substituït per gent nova”.

“La crisi afecta, però nosaltres estem prou bé”, diu Domènech satisfet. “Hem decidit assumir la pujada de l’IVA per facilitar l’accès de la gent a la cultura, ens ho podem permetre” explica el president d’una entitat que, a base d’esforç i enginy, va intentant omplir deixat pels cinemes comercials a Molins de Reiel buit.

Recomanacions personalitzades