Rècord de participants a l’Open Infantil de BTT

75 joves gaudeixen de la bicicleta de muntanya a la Plaça de les Bruixes superant els 70 participants de l’edició anterior. El desplaçament de l’activitat a l’horari de tarda té efectes positius segons els organitzadors, One to One. 

El circuit de la Plaça de les Bruixes va tornar a funcionar molt bé // Jose Polo

El moment de la bicicleta de muntanya arribava a Molins de Rei en el marc de la Festa Major, dissabte 22 de setembre, de la mà del setè Open Infantil de BTT organitzat per l’escola de ciclisme One to One. Enguany la xifra de participants ha arribat als 75 superant d’aquesta manera el rècord de l’any passat.

El director de l’Escola One to One, Josep Colomina, es mostra “molt content” del resultat d’aquesta edició de l’Open en declaracions a Viu Molins de Rei. La principal novetat era l’horari, que s’ha desplaçat del matí a la tarda. “La veritat és que el canvi d’horari ha anat bé ja que hem pogut preparar el circuit amb més calma i ha fet més fàcil el desplaçament a la gent de fora” diu ColominaClubs ciclistes de punts llunyans d’Osona i Lleida es van desplaçar fins a Molins de Rei.

El dia també va ajudar. Feia un sol espectacular que convidava a gaudir d’un esport com la BTT, que combina esport físic i natura. A més, el circuit estava molt treballat amb una miscel·lània de zones tècniques i zones ràpides.

El de Molins de Rei és un Open Infantil consolidat a nivell català // Jose Polo

Els molinencs i molinenques segueixen sent l’assignatura pendent

Tot i fer-se a Molins de Rei, l’Open Infantil no té un gran número de participants de la vila. “Aquesta és la nostra assignatura pendent” reconeix Colomina, qui afegeix que “en ser una entitat de la vila ens faria molta il·lusió engrescar més al jovent de Molins de Rei”. En altres edicions l’acte, que sempre ha estat vinculat a la Festa Major, coincidia amb la bicicletada organitzada per l’Ajuntament. Enguany s’ha fet només un dia abans que la Cursa de Sant Miquel i aquest fet pot ser una de les causes d’aquest baix índex de participants de la vila.

Recomanacions personalitzades