Empresonat un molinenc per atracar a usuaris del tren entre Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove veí de Molins de Rei com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació produïts entre les estacions de tren de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat. El jutge ha decretat l’ingrés a presó.

Estació de tren de Molins de Rei // Jordi Julià

L’estació de tren de Molins de Rei va ser un dels escenaris dels robatoris // Jordi Julià

Els Mossos d’Esquadra han detingut Hamza E., un jove molinenc de 18 anys i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació que van tenir lloc entre el 31 de juliol i el 28 d’agost passat a dins de vagons de tren de Renfe i a zones properes a les estacions de Rodalies de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra en un comunicat, gairebé totes les víctimes eren persones joves, d’entre 18 i 20 anys, usuàries del servei ferroviari, que anaven soles o en grup. El presumpte agressor se’ls acostava i les intimidava verbalment, en alguns casos fins i tot amb una arma blanca, per robar-los el telèfon mòbil, els diners i cadenes d’or. De vegades el jove detingut actuava sol i altres vegades acompanyat per un altre individu. Segons la policia, l’atracador va assaltar en total a onze persones entre el 31 de juliol i el 28 d’agost.

Els Mossos van detenir el presumpte atracador el 13 de setembre a Martorell, quan acabava de cometre un altre robatori.  En aquest cas un ciutadà va alertar els mossos del robatori del seu telèfon mòbil. Gràcies a la descripció de l’autor facilitada per la víctima, els agents van localitzar un jove que coincidia perfectament amb la descripció donada. En el moment d’identificar-lo, els agents van comprovar com al jove li constava una ordre de crida i cerca per part de la Unitat d’Investigació de Sant Feliu de Llobregat com a presumpte autor de sis robatoris mes durant l’agost a usuaris del tren entre Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei. El jove va passar a disposició judicial, i se li ha acabat decretant l’ingrés a presó.

Recomanacions personalitzades