Aturem Eurovegas organitza un concert gratuït amb nombrosos artistes contra el projecte

La Plataforma Aturem Eurovegas presenta el cartell definitiu del concert del proper 15 de setembre que es realitzarà a Cornellà, a l’antic camp de la UE Cornellà, amb el títol “Eurovegas Go Home”.

El gran suport popular a la campanya contra el macrocomplexe Eurovegas i la complicitat de persones del món de la cultura, han fet possible la realització d’un concert amb un cartell amb grups de primer nivell. Serà el dissabte 15 de setembre al camp de la Via Fèrria de Cornellà de Llobregat.

El concert comptarà amb la col·laboració desinteressada d’artistes locals i de gran renom: Estopa, Antonio Orozco, El niño de la Hipoteca, Amparo Sánchez, Sílvia Pérez Cruz, El petit de Ca l’Eril, Bongo Botrako, Albert Pla, Pastora, Refree, Muyayo Rif, Kiko Veneno, Bremen i Riu. Han estat molts més els grups i artistes els que s’han ofert a participar en el concert, i que malauradament no han pogut tenir cabuda, segons asseguren des de la plataforma organitzadora.

El concert serà gratuït i els músics actuaran des de les sis de la tarda fins la matinada. El periodista Jordi Évole serà el responsable de conduir i presentar el concert.

El concert l’organitza la Plataforma Aturem Eurovegas i compta amb la col·laboració del Festival Esperanzah!

Recomanacions personalitzades